Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Elon Musk: Δεν ήταν σωστή η απαγόρευση του Τραμπ από το Twitter

Ο ιδρυτής της Tesla μίλησε ανοιχτά για το πως θα αντιμετωπίσει τον αποκλεισμό του πρώην προέδρου της Αμερικής, παρ' ότι δεν του ανήκει ακόμα το Twitter.

Ένα από τα πιο δημοφιλή ερωτήματα σχετικά με την επικείμενη εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk, είναι τι θα συμβεί με τον Donald Trump.

Ο λογαριασμός του πρώην προέδρου απαγορεύτηκε στις 8 Ιανουαρίου 2021, «λόγω του κινδύνου περαιτέρω υποκίνησης της βίας», ενώ ο Jack Dorsey ήταν ακόμη διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των Financial Times «Future of the Car» και μεταδόθηκε ζωντανά στο YouTube, ο σημερινός CEO της Tesla και της SpaceX απάντησε σε μια άμεση ερώτηση σχετικά με την απαγόρευση και το τι θα συμβεί όταν θα του ανήκει το Twitter.

Με την επιφύλαξη ότι «δεν μου ανήκει ακόμα το Twitter, οπότε αυτό δεν είναι κάτι που θα συμβεί σίγουρα», ο Musk επεσήμανε: «Υποθέτω ότι η απάντηση είναι ότι εγώ, θα αντιστρέψω την απαγόρευση του permaban», επικαλούμενος την κοινή άποψη με τον φίλο του στα γραπτά μηνύματα Dorsey ότι τα permaban δεν πρέπει να υπάρχουν εκτός από τα bots και τα spam.

Μίλησα με τον Jack Dorsey σχετικά με αυτό το θέμα και μοιραζόμαστε την ίδια άποψη, η οποία είναι ότι τα μόνιμα bans θα πρέπει να είναι εξαιρετικά σπάνια και θα τα επιφυλάσσουμε [αυτά] για λογαριασμούς που είναι bots ή λογαριασμοί spam/scam, όπου δεν υπάρχει καμία νομιμότητα για να λογοδοτήσει κανείς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις