Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung: Οι πρώτες ανεπίσημες ανακοινώσεις για το νέο Z Fold 4

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει το Smartphone, φημολογείται πως θα πραγματοποιηθεί επίσημη ανακοίνωση τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο.

Το λανσάρισμα του Galaxy Z Fold 4 διέρρευσε μέσα από ανεπίσημες αναρτήσεις της ιστοσελίδας SmartPrix.

Τα renders του Galaxy Z Fold 4 δείχνουν έναν παρόμοιο συνολικό σχεδιασμό με τον προκάτοχό του, το Z Fold 3, με οθόνη 6,2 ιντσών και αναδιπλούμενη εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών, αλλά με επανασχεδιασμένη διαμόρφωση της πίσω κάμερας εμπνευσμένη από το φετινό Galaxy S22 Ultra.

Οι επιδόσεις της φετινής έκδοσης είναι αρκετά βελτιωμένες. Η εσωτερική οθόνη φέρεται να διαθέτει και πάλι μια selfie κάμερα κάτω από την οθόνη.

Πίσω υπάρχουν τρεις κάμερες, όπως και πέρυσι, αλλά δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες όσον αφορά στα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχει κανένα σημάδι για ενσωματωμένη υποδοχή για τη γραφίδα S-Pen, σε αντίθεση με το Z Fold 3  που προσέφερε υποστήριξη για το S-Pen, αλλά δεν υπήρχε ενσωματωμένη υποδοχή για την αποθήκευση του – αντ’ αυτού οι πελάτες έπρεπε να αγοράσουν μια θήκη τηλεφώνου για να το στεγάσουν. Μάλιστα, φημολογείται ότι οι διαστάσεις της οθόνης του Z Fold 4 θα είναι ελαφρώς διαφορετικές από πέρυσι, με μια εσωτερική οθόνη που είναι λίγο μεγαλύτερη και μια εξωτερική οθόνη μικρότερη, περίπου μια ίντσα.

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με το πότε μπορεί να δούμε την ανακοίνωση του Z Fold 4, αλλά το SmartPrix αναφέρει ότι θα μπορούσαμε να δούμε μια ανακοίνωση τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Για λόγους αναφοράς, το περσινό Z Fold 3 παρουσιάστηκε στις αρχές Αυγούστου.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις