Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γεώργιος Μπατσάκης στους «Best 40 Under 40 MBA Professors»

Για πρώτη φορά ένα ελληνικό Business School - το Alba – συμπεριλαμβάνεται στη λίστα που τιμά τους καλύτερους καθηγητές διεθνών Business Schools με ηλικία κάτω των 40 ετών

Ο Δρ. Γεώργιος Μπατσάκης αναδείχθηκε ως ένας από τους καλύτερους 40 Καθηγητές MBA κάτω των 40 ετών για το έτος 2022.

Η ενημερωτική ιστοσελίδα επιχειρηματικής εκπαίδευσης «Poets & Quants», τίμησε τον Καθηγητή του Alba Graduate Business School, The American College of Greece, ως έναν από τους καλύτερους καθηγητές διεθνών Business Schools κάτω των 40 ετών που έχουν προταθεί από φοιτητές, αποφοίτους, καθηγητές και διδακτικό προσωπικό.

Παρ’ ότι στην λίστα έχουν συμπεριληφθεί ξανά Έλληνες καθηγητές, πρώτη φορά υπάρχει και ένα ελληνικό Business School, και συγκεκριμένα το Alba Graduate Business School

Όπως αναφέρεται «έχουν υπάρξει ειδικοί στη διδασκαλίας, επηρεάζουν τις επιχειρήσεις και την πολιτική, είναι παραγωγικοί ερευνητές και έχουν επιδείξει σημαντικό αντίκτυπο στους τομείς τους».  

Προερχόμενοι από κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, του Καναδά, της Γαλλίας, του Ισραήλ, της Ελβετίας, της Κίνας, της Ισπανίας και άλλων, οι σαράντα αυτοί ανερχόμενοι καθηγητές προέρχονται από ποικίλα υπόβαθρα και πεδία, όπως η στρατηγική, τα οικονομικά, η συμπεριφορική επιστήμη, το μάρκετινγκ και η επιχειρηματικότητα, ενώ έχουν επιδείξει σημαντική πορεία στον χώρο της έρευνας. 

Πρόκειται για τη 10η έκδοση της ετήσιας λίστας, οι καθηγητές στη λίστα του 2022 προέρχονται από 33 διαφορετικά Business Schools, εκ των οποίων τα 14 είναι εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Πριν καταλήξει τους φετινούς νικητές, η συντακτική ομάδα εξέτασε περίπου 2.250 υποψηφιότητες για σχεδόν 140 καθηγητές σε όλο τον κόσμο.

Σχολιάζοντας τι είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει ως καθηγητή, ο Δρ. Γεώργιος Μπατσάκης ανέφερε: «Κοιτάζοντας τις διδακτικές μου αξιολογήσεις όλα αυτά τα χρόνια νομίζω ότι αυτό που με κάνει να ξεχωρίζω ως καθηγητής είναι η σταθερή αφοσίωσή μου στους φοιτητές και το γεγονός ότι είμαι πάντα διαθέσιμος να τους παρέχω την καθοδήγηση και τις συμβουλές μου. Δεν θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως ταλαντούχο καθηγητή αλλά ως έναν παθιασμένο ακαδημαϊκό που είναι πάντα πρόθυμος να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να στηρίξει τους μαθητές του».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις