Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Developers:Day:Digital: Ευκαιρίες απασχόλησης για νέους στο χώρο του IT

Το event θα πραγματοποιηθεί online 2 & 3 Ιουνίου και απευθύνεται σε επίδοξους developers, web developers, software engineers, team leaders, DevOps engineers, IT experts και business analysts

Για 5η συνεχή φορά, το kariera.gr –το μεγαλύτερο hub στην Ελλάδα για την εργασιακή ζωή– διοργανώνει το online διήμερο event με ευκαιρίες απασχόλησης στον κλάδο της Πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών· το Developers:Day:Digital.
Πιο συγκεκριμένα, το D:D:D απευθύνεται σε developers, web developers, software engineers, team leaders, DevOps engineers, IT experts, business analysts κ.ά., που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα και επιδιώκουν να μαθαίνουν τις νέες τάσεις.
Με την καινοτομία αυτής της δράσης, το kariera.gr κέρδισε το Gold βραβείο στα Event Awards 2020 για τη λύση που προσφέρει στην ενίσχυση της απασχόλησης μέσω της άμεσης και αποτελεσματικής στελέχωσης εκατοντάδων θέσεων εργασίας από μεγάλες εταιρείες Τεχνολογίας.

Σε αυτό το διήμερο, κάθε συμμετέχων θα έχει τις εξής δυνατότητες:

  • Πραγματοποιήση online συνεντεύξεων μέσω μιας σύγχρονης, 3D διαδικτυακής πλατφόρμας.
  • Σύνδεση με έμπειρα στελέχη του χώρου και IT recruiters από εταιρείες που αναζητούν ταλαντούχους συνεργάτες.
  • Παρακολούθηση webinars και ομιλιών με επίκαιρες θεματολογίες Πληροφορικής και νέων τεχνολογιών.

Netcompany-Intrasoft: Ο μεγάλος χορηγός
Στο Developers:Day:Digital του Ιουνίου η Netcompany-Intrasoft συμμετέχει ως Big Sponsor, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ως εταιρεία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επερχόμενη συμμετοχή μας σε ακόμη ένα Developers:Day event ως Big Sponsor. Πρόκειται για το ετήσιο ραντεβού μας με το kariera.gr και τις ταλαντούχες νέες και νέους, αλλά και η πρώτη μας συμμετοχή ως Netcompany-Intrasoft, που αποτελεί το νέο μας brand identity. Μέσω της καμπάνιας #BePartOfSomethingGreat προσκαλούμε όλους τους ταλαντούχους επαγγελματίες της Πληροφορικής, από junior έως senior επίπεδο, να ενταχθούν στις αναπτυσσόμενες ομάδες μας και να διαμορφώσουμε από κοινού το τεχνολογικό landscape της επόμενης δεκαετίας».

Οι συμμετέχουσες εταιρείες του Developers:Day:Digital μέχρι στιγμής είναι:
Netcompany-Intrasoft (Big Sponsor),  Atos, DeepSea, Dialog Semiconductor, EY, Intralot, NOKIA, OTE, Printec, Profile Software, Vodafone, Upstream.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις