Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

NAB: Σταδιακή είσοδος στο FinTech οικοσύστημα με νέα BNPL υπηρεσία

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα τμηματικής πληρωμής ή πληρωμής σε τέσσερις δόσεις, η λύση δεν έχει τέλη καθυστέρησης, τόκους και έξοδα λογαριασμού

H National Australia Bank καλεί τους πελάτες της να προεγγραφούν στην υπηρεσία «NAB Now Pay Later».

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι πελάτες της NAB θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναλλαγές έως 1.000 δολ. σε τέσσερις ξεχωριστές πληρωμές.

Οποιαδήποτε Visa υποστηρίζεται από την υπηρεσία NAB Now Pay Later

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα τμηματικής πληρωμής ή πληρωμής σε τέσσερις δόσεις, η προσφορά της NAB δεν έχει τέλη καθυστέρησης, τόκους και έξοδα λογαριασμού.

Η Rachel Slade, group executive personal banking του ομίλου NAB, αναφέρει: «Εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της NAB χρησιμοποιούν υπηρεσίες πληρωμής με δόσεις, οπότε δημιουργήσαμε το NAB Now Pay Later για να καταστήσουμε την επιλογή αυτή απλή και ψηφιακή γι’ αυτούς».

«Είναι επίσης ασφαλέστερη από τις εναλλακτικές λύσεις, καθώς πρόκειται ήδη για πελάτες μας. Γνωρίζουμε το τραπεζικό και πιστωτικό ιστορικό τους και τους αξιολογούμε με βάση την υφιστάμενη τραπεζική μας σχέση». Τον Οκτώβριο, η ανταγωνίστρια της NAB ANZ ανακοίνωσε ότι ενώνει τις δυνάμεις της με τη Visa για να φέρει το προϊόν πληρωμών με δόσεις στην Αυστραλία, επιτρέποντας στους πελάτες πιστωτικών καρτών της τράπεζας να αγοράζουν τώρα και να πληρώνουν αργότερα στο ταμείο.

Το NAB Now Pay Later, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, έχει δημιουργηθεί για κινητά τηλέφωνα με μια σειρά νέων τεχνολογιών, όπως άμεσες πιστωτικές αποφάσεις και χαρακτηριστικά ασφαλείας. «Στο χρόνο που χρειάζεται ένας πελάτης για να πάει από το δοκιμαστήριο στο ταμείο, έχουμε αξιολογήσει την αίτησή του, έχουμε προβεί σε έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας και έχουμε ανοίξει λογαριασμό με εικονική κάρτα, ώστε να είναι έτοιμος να αγοράσει», λέει ο Slade. «Είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό γρήγορα λόγω του συνδυασμού της τεχνολογίας και της γνώσης των πελατών μας».

Η εικονική κάρτα διαθέτει επίσης βιομετρική ανίχνευση απάτης και δυναμικό CVV που ανανεώνεται τακτικά για την προστασία των πελατών από απάτες και κλοπές. Η NAB Now Pay Later ακολουθεί το λανσάρισμα από την τράπεζα της StraightUp, της πρώτης πιστωτικής κάρτας χωρίς επιτόκιο στην Αυστραλία, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις