Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Huawei GT 3 Pro – Elegant Ceramic: Ένα Smartwatch Κόσμημα!

Το Startupper δοκίμασε το νέο Smartwatch της Huawei, σε ένα «Crash Test» που δεν έχει γίνει ξανά σε αντίστοιχη συσκευή! Ένα «Crash Test» που μέτρησε τα πάντα: από την μπαταρία, έως τις λειτουργείες εκείνες που σε κάνουν να πιστεύεις πως ζεις στο μέλλον! Το GT 3 Pro Elegant Ceramic της Huawei «μπήκε» σε αεροπλάνο, «περπάτησε», «κοιμήθηκε», «πλύθηκε», «φορτίστηκε»  και αυτό στο οποίο καταλήξαμε ως συμπέρασμα είναι: «The sky is the limit!», καθώς το νέο Smartwatch της Huawei, κυριολεκτικά σου λύνει τα χέρια!

Δοκιμάσαμε το GT 3 Pro Elegant Ceramic, ένα νέο υπερσύγχρονο Smartwatch από την Huawei που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Premium κομψό design

Με την πρώτη ματιά, αυτό που κάνει το GT 3 Pro Elegant Ceramic να ξεχωρίζει είναι η ποιότητα του υλικού, το λευκό μπρασελέ του και το χρυσό καντράν το καθιστούν ένα κομμάτι passepartout, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί στην δουλειά μέχρι το βράδυ για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Δεν είναι απλώς ένα πρακτικό Gadget αλλά πρόκειται για ένα Smartwatch Κόσμημα. Ακόμα και για αυτούς που προτιμούν το ρολόι στην παραδοσιακή  του εκδοχή, το design του GT 3 Pro Elegant Ceramic δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ακόμα και από τα πιο εκλεπτυσμένα, υψηλής ποιότητας αναλογικά ρολόγια.

Το λευκό στεφάνι του, φτιαγμένο από ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό με sleek φινίρισμα, πλαισιώνεται από ζαφείρι με χρυσό τελείωμα. Η κάσα του ρολογιού φέρει εξίσου έναν χρυσό ρυθμιστή που αντί να ρυθμίζει τους δείκτες, αποτελεί ένα touch εργαλείο περιήγησης και αυξομείωσης του ήχου.

Μάλιστα το Smartwatch έχει κρυφό κούμπωμα διπλής πεταλούδας με button, ενώ η ρύθμιση του μπρασελέ είναι πάρα πολύ απλή και εύκολη.

Φόρτιση και αυτονομία μπαταρίας

Το νέο Smartwatch της Huawei έρχεται με ασύρματο φορτιστή και απαιτούνται μόλις δύο ώρες για να ολοκληρωθεί η φόρτιση. Συγκεκριμένα, το ρολόι διαθέτει 30% αυξημένη ταχύτητα φόρτισης και σου επιτρέπει να φορτίζεις το 25% σε μόλις 10 λεπτά ή να κάνεις πλήρη φόρτιση σε μόλις 85 λεπτά.

Η ίδια η εταιρεία υποστηρίζει πως μπορείς να το φοράς για 14 ημέρες πριν χρειαστεί να το φορτίσεις ξανά. Πάντως μετά από συνεχόμενη χρήση, με 100% μπαταρία, το GT 3 Pro Elegant Ceramic χρειάστηκε 7 ημέρες μέχρι την επόμενη επαναφόρτιση. Σίγουρα δεν είναι άσχημες οι επιδόσεις της μπαταρίας, όμως είναι ακριβώς το μισό από αυτό που υπόσχεται η Huawei.

AMOLED οθόνη 1,32 ιντσών

Μπορεί στην αντοχή της μπαταρίας να υπήρχε μια μικρή απόκλιση, όμως η άψογη οθόνη AMOLED 1,32 ιντσών αναβαθμίζει σημαντική την εμπειρία χρήσης. Αρχικά, το μέγεθος της οθόνης είναι τόσο ώστε να ταιριάζει τέλεια στον καρπό σου, και να βλέπεις αναλυτικά τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις από το Smartwatch.

Τα χρώματα είναι πραγματικά ασύλληπτα, νομίζω τα πιο εντυπωσιακά που έχω δει ποτέ σε ανάλογη συσκευή, και είναι ιδιαίτερα ξεκούραστα στο μάτι. Υπάρχουν δυνατότητες ρύθμισης της φωτεινότητας ενώ διαθέτει πολύχρωμες φωσφορίζουσες όψεις ρολογιών που λάμπουν πάντα, ακόμα και τη νύχτα, δείχνοντας σου εύκολα ό,τι χρειάζεσαι με μια ματιά.

Μάλιστα, το χρώμα του καντράν μεταβάλλεται αυτομάτως ανάλογα την ώρα – την μέρα λευκό και το βράδυ σε μαύρο- ώστε η ώρα να είναι ευδιάκριτη ανά πάσα στιγμή.

Το Watch Face του ρολογιού είναι αρκετά εντυπωσιακό, αλλά οι εναλλακτικές που παρέχονται είναι άπειρες καθώς μπορείς να το αλλάξεις είτε από το Gallery ή και να καταβάσεις από πολλά διαθέσιμα Watch Faces που είναι διαθέσιμα για λήψη, ανάλογα το στυλ και τις προτιμήσεις σου.

Συμβατότητα και εφαρμογές

Η σύνδεση του Smartwatch με το Smartphone γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από την εφαρμογή «Υγεία» της Huawei και με την ενεργοποίηση του Bluetooth. Όσον αφορά στις λειτουργίες του GT 3 Pro Elegant Ceramic αυτό που έχω να πω είναι: «The sky is the limit!».

Αρχικά, σε θέματα Υγείας και Wellbeing, το ρολόι μετράει με απόλυτη ακρίβεια τα βήματα, μπορείς να θέσεις καθημερινά milestones σε θέματα άσκησης και να δέχεσαι μικρά pop ups επιβραβεύσεων αν τα καταφέρεις! Μεταξύ άλλων, μπορείς να παρακολουθήσεις τον ύπνο σου, την διάρκεια και την ποιότητά του, να ρυθμίσεις την αναπνοή σου και να απαλλαχτείς από την ένταση όταν είσαι αγχωμένος. Καταγράφει επίσης τον εμμηνορροϊκό σου κύκλο καθώς και τις συνθήκες του σώματος βοηθώντας σε να χαλαρώσεις.

Επίσης, υποστηρίζει περισσότερα από 100 αθλήματα όπως τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κολύμβηση, σχοινάκι και σκι. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ιδιαίτερα φαν της γυμναστικής, όμως ο ενθουσιασμός που μου δημιούργησε το νέο GT 3 Pro Elegant Ceramic με ώθησε να βγω έξω και να κάνω λίγα παραπάνω βήματα!

Έτοιμο για βουτιές στα βαθιά

Το GT 3 Pro Elegant Ceramic είναι όντως ένα αδιάβροχο ρολόι, καθώς υποστηρίζει ελεύθερες καταδύσεις σε βάθος έως και 30 μέτρα, ενώ παρέχει την λειτουργία αποστράγγισης νερού όπου σου δίνει συγκεκριμένες οδηγίες σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλη συσσώρευση.

Άψογη ποιότητα κλήσεων και ήχου

Αυτό βέβαια που ξεχώρισα στο GT 3 Pro Elegant Ceramic, είναι κάτι που δεν περίμενα πως θα χρειαζόμουν ποτέ από ένα Smartwatch. Πρόκειται για την ποιότητα του ήχου στις κλήσεις, τόσο στο μικρόφωνο όσο και στην ποιότητα της ανοιχτής ακρόασης, καθώς και η λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής.

Το νέο Smartwatch της Huawei, κυριολεκτικά σου λύνει τα χέρια! Καταλαβαίνει ότι ζεις στο μέλλον όταν έχεις το κινητό να φορτίζει στο δωμάτιο, βλέπεις ότι σε καλούν ενώ βρίσκεσαι στο σαλόνι και πραγματοποιείς την κλήση χωρίς να χρειάζεσαι hands free ή κάποιο άλλο Gadget.

Πραγματικά, το νέο GT 3 Pro Elegant Ceramic, όχι απλώς ξεπέρασε τις προσδοκίες μου αλλά επαναπροσδιορίζει τα Standards όσον αφορά στις επιδόσεις και τις λειτουργίες των Smartwatches!

Σε σχέση με το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο της Huawei, η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από αισθητή, τόσο στο κομμάτι της αισθητικής όσο και στο User Experience. Μετά από αυτό το «Crash Test», τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei, θεωρώ πως όχι μόνο δύναται να ανταγωνιστούν αλλά και να ξεπεράσουν τους ανταγωνιστές τους!

Αν αγαπάς τα ρολόγια και είσαι Fan των Gadgets, η Huawei σου έχει την λύση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις