Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Viva Wallet: Δάνεια έως 100 χιλ. ευρώ στο λεπτό με λίγα μόνο «κλικ»

Ανάλογα με τη δυναμική της επιχείρησης και τον όγκο συναλλαγών με κάρτες,  εμφανίζονται αυτόματα επιλογές δανεισμού με χρονικό διάστημα αποπληρωμής από 6 έως 12 μήνες

Νέα χρηματοδοτική λύση λανσάρει η Viva Wallet.

Η υπηρεσία Viva Advance Financing απευθύνεται σε χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μέσω της θυγατρικής τράπεζας του Ομίλου, Vivabank.

Η καινοτόμος λύση εξασφαλίζει μικρά δάνεια – άμεσα και εύκολα στις επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη. Η Viva «εκδημοκρατίζει» τον δανεισμό, χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις.

Ένα πρόγραμμα αμέτρητων προνομίων, το Viva Advance Financing ελαχιστοποιεί τον χρόνο εκταμίευσης, το κόστος πληρωμής είναι σταθερό και η αποπλήρωση θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά από το ποσοστό επί των καθημερινών πωλήσεων που πραγματοποιούνται με κάρτες. Η κάλυψη του δανείου ολοκληρώνεται χωρίς επιπλέον δεσμεύσεις για την επιχείρηση!

Ανάλογα με τη δυναμική της επιχείρησης και τον όγκο συναλλαγών με κάρτες,  εμφανίζονται αυτόματα επιλογές δανεισμού που κυμαίνονται από 5 χιλ. έως 100 χιλ. ευρώ, με χρονικό διάστημα αποπληρωμής από 6 έως 12 μήνες, με σταθερό και εκ των προτέρων γνωστό κόστος αποπληρωμής, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. 

Η διαδικασία είναι απλή! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι κάνεις γρήγορα online μια αίτηση παροχής δανείου, σε περίπτωση που διαθέτεις επαγγελματικό λογαριασμό. Στην αντίθετη περίπτωση, αναγκαία είναι η εγγραφή της επιχείρησης στο σύστημα της Viva και η neobank αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Εύκολα, γρήγορα, ψηφιακά!

«To Viva Advance Financing είναι η λύση στο πρόβλημα που έχουν οι μικρές επιχειρήσεις να βρουν γρήγορα και χωρίς περιττή γραφειοκρατία, χρηματοδότηση για τις έκτακτες ή προγραμματισμένες επιχειρηματικές ανάγκες τους. Με βασικό κριτήριο την αξιοπιστία τους και την αξία των συναλλαγών τους με κάρτες, και χωρίς τη δέσμευση άλλων περιουσιακών στοιχείων τους ως εγγύηση, οι επιχειρήσεις αποκτούν πλέον πρόσβαση σε κεφάλαια για την ανάπτυξή τους. Όπως όλα τα προϊόντα της Viva Wallet, το Viva Advance Financing υλοποιείται πλήρως ηλεκτρονικά με καινοτόμες διαδικασίες και έχει σκοπό να αλλάξει το τοπίο των διαδικασιών δανειοδοτήσεων στην Ελλάδα και σταδιακά στις υπόλοιπες χώρες παρουσίας της Viva Wallet στην Ευρώπη,» σημειώνει ο Μάκης Αντύπας, CEO της Vivabank και συνιδρυτής της Viva Wallet.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις