Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

20 χρόνια Zuma, 20 elevated premium εστιατόρια!

Η εμβληματική izakaya κουζίνα ανοίγει τις πόρτες της, μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν, στην Μύκονο, την Ίμπιζα και τη Σαρδηνία

Αποκλειστικά για την Καλοκαιρινή σεζόν του 2022, το Zuma θα βρίσκεται σε τρεις από τους πιο hot θερινούς προορισμούς.

Το elevated εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους λάτρεις του καλού φαγητού σε Μύκονο, Ίμπιζα και Σαρδηνία, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των εστιατορίων παγκοσμίως στα 20, πάνω στην επέτειο των 20 χρόνων του brand.

Οι τρεις χώροι πρόκειται να ανοίξουν τον Ιούλιο του 2022 και θα λειτουργήσουν μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν, φέρνοντας μια γεύση από την εμβληματική και δημοφιλή κουζίνα izakaya του Zuma σε αυτούς τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Ο Δημιουργός και συνιδρυτής του elevated brand, Rainer Becker, δήλωσε: «Το Zuma είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή εστιατόρια της πόλης: “Αυτό είναι ένα σημαντικό καλοκαίρι για το Zuma, με τρία νέα μέρη να ανοίγουν σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουργιου lifestyle κόμβου μας στη Μύκονο. Ανοίξαμε το πρώτο Zuma στο Λονδίνο πριν από 20 χρόνια και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τα επόμενα 20 χρόνια μας, καθώς λανσάρουμε και επαναπροσδιορίζουμε την κουλτούρα και την αισθητική του brand παγκοσμίως».

Φέτος στη Μύκονο, το Zuma θα κάνει το ντεμπούτο του σε έναν πρωτότυπο, δημιουργικό concept πολυχώρο με εστιατόριο, lounge και μπαρ, κομψή infinite πισίνα, ξαπλώστρες και resident DJ. Θα υπάρχει ένα πλήρες μενού Zuma διαθέσιμο στο εστιατόριο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, και ο χώρος θα μεταμορφώνεται καθώς ο ήλιος δύει- με ξαπλώστρες και μικρά πιάτα δίπλα στην πισίνα κατά τη διάρκεια της ημέρας- σε νυχτερινό hotspot με έναν DJ να παίζει chill house μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι επισκέπτες της Μεσογείου θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τα αγαπημένα πιάτα του Zuma σε ένα ολοκαίνουριο pop-up εστιατόριο στην Ίμπιζα.

Στην υπαίθρια βεράντα του ξενοδοχείου Ibiza Gran Hotel στη μαρίνα, το concept restaurant θα έχει μόνιμο DJ όλο το καλοκαίρι, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν κουζίνα παγκόσμιας κλάσης με φόντο τα ηλιοβασιλέματα της Ίμπιζα.

Αυτό το καλοκαίρι το Zuma θα προσγειωθεί επίσης στο τζετ-σετ Porto Cervo, στη βορειοανατολική Σαρδηνία, φέρνοντας τη σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα στην καρδιά της Costa Smeralda. Με ένα προσεκτικά επιλεγμένο μενού, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν πιάτα όπως φέτες κίτρινης ουράς, πράσινο τσίλι, ponzu και τουρσί σκόρδου, καθώς και πιάτα robata, όπως πικάντικο μοσχαρίσιο φιλέτο με σουσάμι, κόκκινο τσίλι και γλυκιά σόγια με φόντο την πολυσύχναστη μαρίνα.

Οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν ένα καλοκαίρι εορτασμών και να «υψώσουν το ποτήρι» τους πίνοντας ποτά in-house συνταγών, αποκλειστικά για τον εορτασμό της 20ης επετείου του Zuma, καθώς και της 60ης επετείου της Costa Smeralda.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις