Με ταχύτητα 100Mbps το WiFi «ταξιδεύει» σε νέες γειτονιές

Την επέκταση του SFBB προγράμματος που «εκδημοκρατίζει» το διαδίκτυο σε υπερύψηλη ταχύτητα, ενισχύεται με επιπλέον 10 εκατομμύρια ευρώ για την έκδοση νέων κουπονιών (vouchers)

Το πρόγραμμα Super Fast BroadBand «φέρνει» τη σύνδεση στο διαδίκτυο σε υπερύψηλη ταχύτητα, σε κάθε νοικοκυριό. 

Η δράση αφορά πολίτες και επιχειρήσεις που κατοικούν σε περιοχές όπου αναπτύσσονται, με ιδιωτικές επενδύσεις, υποδομές ικανές να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες, και η ολοκλήρωση των αιτήσεων έχει παραταθεί έως τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνει την ενίσχυση του προγράμματος για Υπερυψηλές Ταχύτητες Διαδικτύου, προκειμένου να εξασφαλισθεί πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό πολιτών και επιχειρήσεων.

Με απόφαση του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιου, η δράση SFBB – Super Fast BroadBand, που αφορά στην παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο σε υπερυψηλή ταχύτητα, ενισχύεται με επιπλέον 10 εκατ. ευρώ για την έκδοση νέων κουπονιών (vouchers). 

Τα βήματα είναι πολύ απλά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και να πληκτρολογήσετε τους κωδικούς του TaxisNet.

Στην συνέχεια, αφού εισέλθετε στην σελίδα του SFBB, επιλέγετε τον τηλεφωνικό σας πάροχο και καταχωρώντας την διεύθυνσή σας βλέπετε αν υπάρχει εγκατάσταση οπτικής ίνας στην γειτονιά σας, καθώς και η δικαιούστε το voucher.

Σε περίπτωση που είστε δικαιούχος, σας έχω καλά νέα, καθώς πλέον θα απολαμβάνετε φθηνότερη ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεται ούτε bit

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις