Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η BOX NOW ενώνει τις δυνάμεις της με το BestPrice.gr

H νέα πρωτοβουλία συνεργασίας δίνει την δυνατότητα σε πελάτες πάνω 3.500+ eshops να πραγματοποιούν τις επιστροφές με καινοτόμο τρόπο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά

Το BestPrice.gr και η BOX NOW ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους και στην υπηρεσία των επιστροφών.

Η πρώτη εταιρεία παροχής ψηφιακών και φυσικών υπηρεσιών διακίνησης δεμάτων B2C2B με το μεγαλύτερο δίκτυο Αυτομάτων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων (Lockers) στη χώρα, με την νέα πρωτοβουλία έχει ως στόχο  την παροχή μιας εύκολης, γρήγορης και οικονομικής λύσης επιστροφής προϊόντων για τους πελάτες των 3.500+ ηλεκτρονικών καταστημάτων που συμμετέχουν στην Πλατφόρμα.

Περίπου 8 μήνες μετά την αρχή της συνεργασίας τους, οι δύο εταιρίες απαντούν από κοινού σε μια βασική ανάγκη τόσο τόσο των ηλεκτρονικών καταστημάτων όσο και των καταναλωτών, μέσω της νέας υπηρεσίας «BOX NOW Returns».

Τα οφέλη της δυνατότητας επιστροφής προϊόντων μέσω Lockers είναι πολλαπλά καθώς προσφέρουν ευελιξία στον καταναλωτή να επιστρέψει ένα προϊόν που αγόρασε ηλεκτρονικά και τελικά δεν τον εξυπηρετεί, σε όποιο αυτόματο μηχάνημα του δικτύου της BOX NOW και όποια μέρα και ώρα επιθυμεί.

Η ευκολία επιστροφής παρέχει ένα επιπλέον κίνητρο για αγορά, γεγονός που αναμένεται να επιδράσει θετικά στο πλήθος των παραγγελιών που λαμβάνουν τα συνεργαζόμενα καταστήματα του BestPrice.gr. Παράλληλα, η ταχύτητα παραλαβής των επιστρεφόμενων προϊόντων – εντός 48 ωρών – επιτρέπει τόσο στο ηλεκτρονικό κατάστημα να ενημερώσει άμεσα το απόθεμά του όσο και στον καταναλωτή να λάβει άμεσα τα χρήματά του ή την αντικατάσταση του προϊόντος.

Τα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα με το BestPrice έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν την νέα υπηρεσία, παροτρύνοντας παράλληλα τους καταναλωτές να αγοράσουν ηλεκτρονικά και εάν για κάποιο λόγο δεν τους αρέσει ένα προϊόν, να το επιστρέψουν εντελώς δωρεάν μέσω των lockers της BOX NOW.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις