Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung: Βραβευμένες λύσεις λογισμικού και υπηρεσίες IoT

Η Samsung αναφέρεται σε τρεις MarketScape εκθέσεις της IDC για το 2022 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Η Samsung για δεύτερη συνεχόμενη αναδεικνύεται σε σημαντικό παίκτη στις αξιολογήσεις προμηθευτών MarketScape 2022 της IDC για το Unified endpoint management (UEM).

Πιο συγκεκριμένα,  η Samsung αναγνωρίστηκε ως:

  • Σημαντικός Παίκτης (Major Player) στην κατηγορία «Worldwide Unified Endpoint Management Software 2022 Vendor Assessment»
  • Ηγέτης (Leader) στην κατηγορία «Worldwide Unified Endpoint Management Software for Ruggedized/IoT Device Deployments 2022 Vendor Assessment» 
  •  Ηγέτης (Leader) στην κατηγορία «Worldwide Unified Endpoint Management Software for Small and Midsize Businesses 2022 Vendor Assessment»

Η IDC αξιολόγησε στην έκθεση MarketScape τους προμηθευτές λογισμικού UEM με βάση το αν διαθέτουν την κατάλληλη σουίτα UEM που να προσφέρει λειτουργίες διαχείρισης συσκευών και εφαρμογών για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές, καθώς και για φορητές συσκευές, αλλά και αν τα έσοδα του προϊόντος UEM ξεπέρασαν σε ύψος τα 5 εκατ. δολ. το ημερολογιακό έτος 2021. 

Η έκθεση σημειώνει ότι «Οι επιχειρήσεις χρειάζεται να εντάξουν στο σύστημά τους το Samsung Knox Suite (αποτελούμενο από Knox Manage, Knox E-FOTA, Knox Mobile Enrollment, Knox Platform for Enterprise και Knox Asset Intelligence) εάν χρησιμοποιούν εκτενώς συσκευές Samsung στο περιβάλλον τους, συμπεριλαμβανομένων smartphones και tablets. Οργανισμοί με συγκεκριμένες απαιτήσεις χρήσης στον τομέα των ανθεκτικών φορητών συσκευών, όπως απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων, παρακολούθηση τοποθεσίας και ανάπτυξη ειδικού σκοπού συσκευών – θα πρέπει να εξετάσουν το Knox Suite, είτε ως πρωτεύον ή ως πρόσθετο προϊόν UEM στο σύνολο του περιβάλλοντος πληροφορικής».

 Με το Knox Asset Intelligence, τη νεότερη προσθήκη στο πακέτο Knox Suite, η Samsung επιδιώκει να βελτιώσει την παραγωγικότητα και να μειώσει το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) τόσο για τους εργαζόμενους που παρέχουν τις βασικές υπηρεσίες, όσο και για τις ομάδες πληροφορικής. 

Η Samsung επιδιώκει να παρέχει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να χρησιμοποιούν  με επιτυχία κινητές συσκευές για τις επιχειρηματικές τους ανάγκες – όσο περίπλοκες ή αναλυτικές κι αν είναι. Για αυτόν τον σκοπό, οι λύσεις Knox αυξάνονται συνεχώς, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που η IDC αξιολόγησε τη Samsung στην έκθεση MarketScape, δείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις