Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δυναμική συνεργασία εξωστρέφειας της Gate To Greece με την Κίνα για τον τουρισμό

Η νέα δυναμική σύμπραξη αναμένεται να επισφραγιστεί με την άμεση υπογραφή σχετικών συμφωνιών μεταξύ των δύο πλευρών

Η GAΤΕ TO GREECE έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Huamei Chen, των εκπροσώπων της Κινεζικής πρεσβείας στην Ελλάδα και των Κινέζων αξιωματούχων που ταξίδεψαν στην χώρα μας, αποκλειστικά για την εκδήλωση.
Ο νέος Πρόεδρος του Γενικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας-Κίνας Fujian (Φουτζιέν) εξέφρασε, στον Founder της εταιρίας, Giovani Kamarikos, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση, το έντονο ενδιαφέρον της κινεζικής πλευράς για άμεση συνεργασία με τη GATE TO GREECE.
Η νέα δυναμική σύμπραξη αναμένεται να επισφραγιστεί με την άμεση υπογραφή σχετικών συμφωνιών.
Ενδεικτικό της μεγάλης σημασίας και αξίας που απέδωσε η κινεζική πλευρά στην παρουσία της GATE TO GREECE στην εκδήλωση, είναι ήταν η μόνη ελληνική εταιρεία που της δόθηκε βήμα ενώπιον των υψηλών προσκεκλημένων, λαμβάνοντας διθυραμβικά σχόλια στον κινεζικό τύπο για την τοποθέτησή της και το αντικείμενο των δραστηριοτήτων της.

Η Gate To Greece αποτελεί μια all-in-one λύση για τον σχεδιασμό και την οργάνωση των θερινών εξορμήσεων στην Ελλάδα, με ιδιαίτερα influencial ρόλο στο Linkedin όπου προωθεί παγκοσμίως τα «διαμάντια» του ελληνικού τουρισμού.

Από την εύρεση του κατάλληλου προορισμού, μέχρι την κράτηση ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, η πλατφόρμα της Gate to Greece οργανώνει τις διακοπές σου με λίγα μόνο «κλικ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις