Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι παραλίες της Κρήτης γίνονται βιωσιμότερες με την υπογραφή της Costa Nostrum

Σε μια περίοδο κλιματικής κρίσης η Costa Nostrum έχει καταφέρει να διατηρήσει τις παραλίες της νησιού ως έναν αειφόρο προορισμό αλλά και ταυτόχρονα να συνδράμει στην συνολικότερη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής

Η Costa Nosturm ανακοίνσε την πιστοποίηση τριών (3) νέων παραλιών καθώς και την επαναπιστοποίηση ακόμα πέντε (5) για την τρέχουσα περίοδο, με υψηλό αίσθημα υπερηφάνειας για την πρόοδο του αειφόρου ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης,

Συγκεκριμένα, όπως έχει ήδη ανακοινώσει σε προηγούμενη δημοσίευσή της για την έναρξη της συνεργασίας, οι τρεις νέες παραλίες που πιστοποιούνται ως Αειφόρες Παραλίες Costa Nostrum ανήκουν στον ξενοδοχειακό όμιλο Cactus Hotels στο Νομό Ηρακλείου και ειδικότερα, είναι οι παραλίες των Cactus Beach, Cactus Mare και Cactus Bay.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης πιστοποίησης, δημιουργήθηκε από την Costa Nostrum ένα video με πλάνα, εναέρια και υποβρύχια, από τον παράκτιο χώρο των ξενοδοχειακών μονάδων Cactus Hotels, καθώς και ένα online flipbook με φωτογραφίες από τον θαλάσσιο θησαυρό που κρύβει (και μας περιμένει να τον ανακαλύψουμε) ο θαλάσσιος χώρος των συγκεκριμένων ξενοδοχειακών μονάδων.

Τόσο το video όσο και το online flipbook, μπορούν να διανεμηθούν στους επισκέπτες των ξενοδοχειακών μονάδων, εντελώς δωρεάν μέσω email, ως ένα ευχαριστήριο αναμνηστικό δώρο από την παραμονή τους.

Πέντε επαναπιστοποιήσεις για το 2022-2023!

Πιστές στο «αειφόρο» ραντεβού τους για ακόμα μια χρονιά, αναδεικνύονται 5 παραλίες τις οικογένειας της Costa Nostrum, καθώς πέτυχαν την διατήρηση όλων των απαραίτητων αντικειμενικών κριτηρίων της πιστοποίησης.

Πρόκειται για τις παραλίες των ξενοδοχείων Apollonia Beach Resort & Spa, Creta Maris Beach Resort, TUI MAGIC LIFE Candia Maris, καθώς και οι δημοτικές παραλίες Ακτή – Καρτερός του Δήμου Ηρακλείου και Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου. Θεωρούμε μεγάλη επιτυχία την διατήρηση του φιλοπεριβαλλοντικού τους χαρακτήρα καθώς και των αειφόρων παροχών που προσφέρουν στους λουόμενους επισκέπτες τους.

Πρόκειται για τις παραλίες των ξενοδοχείων Apollonia Beach Resort & SpaCreta Maris Beach ResortTUI MAGIC LIFE Candia Maris, καθώς και οι δημοτικές παραλίες Ακτή – Καρτερός του Δήμου Ηρακλείου και Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου. Θεωρούμε μεγάλη επιτυχία την διατήρηση του φιλοπεριβαλλοντικού τους χαρακτήρα καθώς και των αειφόρων παροχών που προσφέρουν στους λουόμενους επισκέπτες τους.

Σε μια περίοδο κλιματικής κρίσης η Costa Nostrum έχει καταφέρει να διατηρήσει τις παραλίες της Κρήτης ως ένα αειφόρο προορισμό αλλά και ταυτόχρονα να συνδράμει στην συνολικότερη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, κάτι που καθιστά τις προσπάθειές της ένα μεγάλο επιτυχημένο project που συνεχίζουμε να δρομολογούμε.

Στόχος της Costa Nostrum είναι μια πλήρης αειφόρος μετατροπή, η οποία θα καταφέρει να την οδηγήσει σε νέες πιστοποιήσεις αλλά και ταυτόχρονα στην παράλληλη εξέλιξη ενός κόσμου που θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην βιώσιμη ανάπτυξη, που για την Costa Nostrum αποτελεί μονόδρομο για το μέλλον.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις