Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η PayPal κάνει την αγορά και ανταλλαγή cyrpto «παιχνιδάκι»

Τα νομίσματα που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής στην πλατφόρμα, προς ανταλλαγή και αξιοποίηση είναι το Ethereum, το Bitcoin, το Bitcoin Cash και το Litecoin

Η PayPal λανσάρει ένα νέο feature, την δυνατότητα διαχείρισης κρυπτονομισμάτων μέσω της εφαρμογής για smartphone.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Αυγούστου οι χρήστες της fintech λύσης, αγοράζουν, πωλούν και μεταφέρουν διάφορα κρυπτονομίσματα μέσω του app.

Τα νομίσματα που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής στην πλατφόρμα, προς ανταλλαγή και αξιοποίηση είναι το Ethereum, το Bitcoin, το Bitcoin Cash και το Litecoin. 

Η έκδοση για κινητά θα υποστηρίζει μόνο εσωτερικές μεταφορές και δεν απαιτεί λογαριασμό MetaMask και είναι απόλυτα ασφαλής.

Ο ιστότοπος της εταιρείας παρέχει εκπαιδευτικά άρθρα σχετικά με το κρυπτονόμισμα, τη μεταβλητότητα και τους φορολογικούς κανονισμούς. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους αρχάριους κατόχους κρυπτονομισμάτων να κατανοήσουν καλύτερα τα περιουσιακά στοιχεία και να παραμείνουν ασφαλείς.

To «εύκολο» και οικείο interface της εφαρμογής θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει τους αρχάριους να έχουν μια καλύτερη πρόσβαση στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή για κινητά επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν με υπόλοιπο 1 USD.

Ωστόσο, η εταιρεία εφαρμόζει τέλη δικτύου κατά τη μεταφορά crypto από ή προς λογαριασμούς PayPal.

Η εταιρεία είναι ανοιχτή στα κρυπτονομίσματα εδώ και δύο χρόνια. Η πλατφόρμα εισήγαγε για πρώτη φορά τη δυνατότητα αγοράς, πώλησης και διακράτησης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων τον Οκτώβριο του 2020.

Τον Ιούνιο του 2022, εισήγαγε μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν κρυπτονομίσματα σε εξωτερικά πορτοφόλια και ανταλλακτήρια. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένους χρήστες των ΗΠΑ και θα επεκταθεί σε όλους τους επιλέξιμους πελάτες των ΗΠΑ τους επόμενους μήνες.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τη νέα λειτουργία, με μόνο τους χρήστες των ΗΠΑ να μπορούν αρχικά να επωφεληθούν από αυτήν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις