Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Workhuman έγινε ο δεύτερος μονόκερος της Ιρλανδίας

Η Workhuman, η οποία ιδρύθηκε στην Ιρλανδία αλλά τώρα βρίσκεται στις ΗΠΑ, παρέχει ειδικές υπηρεσίες για το προσωπικό επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων ανταμοιβές και κίνητρα

Η Workhuman, εταιρεία-πάροχος λογισμικού για τη διαχείριση προσωπικού, έγινε σήμερα ο δεύτερος μονόκερος της Ιρλανδίας, εξασφαλίζοντας νέα επένδυση και ανεβάζοντας την αξία της στα 1,2 δισ. δολάρια.

Η επένδυση έγινε από την Intermediate Capital Group (ICG), με έδρα το Λονδίνο, η οποία εξαγόρασε μερίδιο μειοψηφίας στην εταιρεία από τους υφιστάμενους μετόχους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την ICG ως στρατηγικό επενδυτή, παρέχοντας ταυτόχρονα ρευστότητα σε ορισμένους από τους πρώτους υποστηρικτές της Workhuman», δήλωσε ο Eric Mosley, συνιδρυτής και CEO της Workhuman και συμπλήρωσε:

«Η συνεχιζόμενη διψήφια ανάπτυξη και η επιχειρηματική δυναμική μας είναι ένα σημάδι ότι οι οργανισμοί θέλουν έναν τρόπο να οικοδομήσουν καλύτερες σχέσεις και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη με τους υπαλλήλους τους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται».

Η Workhuman, η οποία ιδρύθηκε στην Ιρλανδία αλλά τώρα βρίσκεται στις ΗΠΑ, παρέχει ειδικές υπηρεσίες για το προσωπικό επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων ανταμοιβές και κίνητρα ή λογισμικό κοινωνικής δικτύωσης και συνεργάζεται με μεγάλους οργανισμούς όπως οι Cisco, GE, LinkedIn, Procter & Gamble, Symantec και KPMG.

Σε σχετικό δελτίο τύπου, η Workhuman αναφέρει ότι η πλατφόρμα της χρησιμοποιείται από περισσότερους από 5 εκατ. υπαλλήλους σε 160 χώρες.

Σημειώνεται ότι ο πρώτος μονόκερος της Ιρλανδίας, είναι η Intercom, η οποία άλλαξε “status”, το 2018.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις