Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η δυναμική συνεργασία Vyne και Wix διαμορφώνει το μέλλον του e-commerce

Η συνεργασία εκτιμάται ότι θα δώσει στους εμπόρους πρόσβαση στην υποδομή ανοικτών τραπεζικών πληρωμών της FinTech, επιτρέποντας άμεσες πληρωμές από την εφαρμογή mobile banking

Η Vyne, πάροχος ανοικτών τραπεζικών υπηρεσιών που στοχεύει στις πληρωμές, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Wix – πάροχο υπηρεσιών δημιουργίας ιστότοπων, μεταξύ άλλων για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η συνεργασία εκτιμάται ότι θα δώσει στους εμπόρους της Wix που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο πρόσβαση στην υποδομή ανοικτών τραπεζικών πληρωμών της Vyne, επιτρέποντας άμεσες πληρωμές από την εφαρμογή mobile banking.

Οι έμποροι της Wix στο Ηνωμένο Βασίλειο θα αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση στην πλήρη στοίβα πληρωμών της Vyne με λύσεις τραπεζικών πληρωμών, συμπεριλαμβανομένης της λήψης κεφαλαίων των καταναλωτών, άμεσων πλήρων και μερικών επιστροφών, πληρωμών, ομαδοποιημένου διακανονισμού με πλήρη συμφιλίωση και πολλά άλλα.

Η διαδικασία πληρωμής προβλέπεται να ενισχύσει τις μετατροπές προσφέροντας διαφορετικά, εξορθολογισμένα κανάλια, όπως ηλεκτρονικό ταμείο, πληρωμή μέσω SMS, chat ή email και κωδικούς QR για στατικό ή δυναμικό περιεχόμενο πληρωμής.

Η Vyne προσφέρει επίσης στους εμπόρους της Wix στο Ηνωμένο Βασίλειο μια υπηρεσία αυτόματης επιβίβασης που επιτρέπει στους εμπόρους να εγγραφούν και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία Know Your Business (KYB) μέσα σε λίγα λεπτά. Οι έμποροι μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση στην εμπορική πύλη της Vyne, η οποία διαθέτει δυνατότητες υποβολής εκθέσεων, καθώς και ενεργοποίηση άλλων λειτουργιών.

Ο Luke Flomo, Διευθυντής Εσόδων της Vyne, δήλωσε: «Η Vyne είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους που έχουν πρόσβαση σε εμπορικές υπηρεσίες: “Οι εμπορικές συνθήκες είναι δύσκολες αυτή τη στιγμή και οι αυξανόμενες χρεώσεις των συστημάτων καρτών σε συνδυασμό με άλλες μακροοικονομικές προκλήσεις πλήττουν περισσότερο τους μικρότερους εμπόρους. Γι’ αυτό το λόγο λανσάρουμε μια πρόταση ανοικτής τραπεζικής για μικρομεσαίες επιχειρήσεις λιανικής σε συνεργασία με τη Wix, ώστε οι έμποροι όλων των μεγεθών να μπορούν να επωφεληθούν από τις χαμηλότερες χρεώσεις της ανοικτής τραπεζικής και τον άμεσο διακανονισμό”».

Οι Amit Sagiv και Volodymyr Tsukur, συν-επικεφαλής της Wix Payments, δήλωσαν ότι η πλατφόρμα Wix δίνει στους εμπόρους την ελευθερία να δημιουργούν και να διαχειρίζονται την παρουσία τους στο διαδίκτυο και πιστεύουν ότι αυτό επεκτείνεται και στις πληρωμές.

«Εργαζόμαστε πάντα για να παρέχουμε στους εμπόρους της Wix μια ποικιλία βολικών και καινοτόμων υπερτοπικών λύσεων πληρωμών. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με τη Vyne για να δώσουμε στους εμπόρους μας στο Ηνωμένο Βασίλειο ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στις μεθόδους πληρωμής που προσφέρουν στους πελάτες τους, ώστε να τους βοηθήσουμε και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, να αυξήσουν τις μετατροπές και τελικά να αυξήσουν τα έσοδά τους».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις