Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

inne: Γιορτάζει τους 10 χιλ. followers στο Instagram

H CEO και Co-Fouder της Startup, Ειρήνη Ράπτη επισήμανε πως παρ' ότι η επιτυχία είναι κάτι που θέλουν να γιορτάσουν, το μέγεθος των ακολούθων ή της εταιρείας δεν είναι το παν!

Μέσα από προσωπική της ανάρτησης στο Linkedin, η CEO και Co-Fouder της inne, Ειρήνη Ράπτη, γιόρτασε τους 10 χιλ. followers στην σελίδα της Startup στο Instagram.

H ίδια επισήμανε πως παρ’ ότι η επιτυχία είναι κάτι που θέλουν να γιορτάσουν, το μέγεθος των ακολούθων ή της εταιρείας δεν είναι το παν!

«Όχι, το μέγεθος δεν είναι το παν, αλλά μόλις φτάσαμε τους 10.000 followers στο Instagram και είδα πόσο πολύ η ομάδα είχε επικεντρωθεί σε αυτόν τον αριθμό. Οι 10 χιλ. ήταν ένας στόχος που δεν πετύχαμε το πρώτο τρίμηνο και πάλι το δεύτερο τρίμηνο, ήταν ένας αριθμός που, προσπαθώντας να τον φτάσουμε, η ομάδα έπεφτε κάτω. Ήταν απλώς ένας αριθμός. Γιατί θα έπρεπε να τους καθορίζει; Κοίταξα πίσω τους τελευταίους έξι μήνες περιεχομένου στο λογαριασμό μας στο Instagram και είδα τόσο καθαρά ότι αυτός ο “στόχος που υπολείψαμε” δεν ορίζει καθόλου την inne» υπογραμμίζει η ίδια στην ανάρτηση της.

«ΔΕΝ μας ορίζει ένας αριθμός. ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΙ η φωνή μας. Μας καθορίζει η κοινότητα που χτίζουμε. ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΥΝ οι άνθρωποι πίσω από το προϊόν. Είμαστε κάτι περισσότερο από ένας αριθμός – θέλω να μας επιτρέπεται να γιορτάζουμε τα μικρά πράγματα στο δρόμο προς τους μεγάλους στόχους. Είναι ανόητο να καθορίζουμε ποσοτικούς στόχους όταν αυτοί είναι το άθροισμα μικρότερων κομματιών;».

Inne με έδρα το Βερολίνο, πρόκειται για μια Startup που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας των γυναικών.

Το «μίνι εργαστήριο» της FemTech δίνει την δυνατότητα στις γυναίκες να πραγματοποιούν κατ’ οίκον εξετάσεις προκειμένου παρακολουθούν την υγεία τους και τις ορμονικές διακυμάνσεις του κύκλου τους. Μέχρι και τον Ιανουάριο του 2020, η CEO Ειρήνη Ράπτη είχε αφοσιωθεί στους τελικούς ελέγχους της υπηρεσίας, ενόψει του προσεχώς λανσαρίσματος του προϊόντος.

H Startup έχει βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες σε Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία και Ηνωμένο Βασίλειο να παρακολουθούν τα επίπεδα προγεστερόνης τους, με την εφαρμογή να επεξεργάζεται πάνω από 100.000 ορμονικά σημεία δεδομένων ενώ έχει βάλει ήδη μπροστά τη διαδικασία για την επίτευξη πιστοποίησης ως επίσημο προϊόν αντισύλληψης, μετά τα αποτελέσματα μιας τρέχουσας κλινικής μελέτης.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις