Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Chargespot: Η WATT+VOLT εγκαινιάζει νέα εποχή στην ηλεκτροκίνηση!

Οι κάτοχοι ηλεκτροκίνητων οχημάτων έχουν στο εξής την ευκαιρία να απολαύσουν τα ψώνια τους και να κάνουν τη βόλτα τους πιο «πράσινα» από ποτέ! 

Στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης του δικτύου Chargespot, η WATT+VOLT κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα στην ηλεκτροκίνηση!

H WATT+VOLT βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τον τελευταίο καιρό, μετά την ανατρεπτική εξαγορά της εταιρείας από την Mytilineos στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για την ανάπτυξη της δραστηριοποίησής της στη λιανική αγορά προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή, η εταιρεία παροχής ενέργειας κάνει το επόμενο δυναμικό άνοιγμά της, αυτή την φορά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα πλέον μετράει ακόμη μία σημαντική συνεργασία δίνοντας το παρών στο εμπορικό κέντρο River West!

Οι κάτοχοι ηλεκτροκίνητων οχημάτων έχουν στο εξής την ευκαιρία να απολαύσουν τα ψώνια τους και να κάνουν τη βόλτα τους πιο «πράσινα» από ποτέ! 

Με σεβασμό στα άτομα με αναπηρία, η WATT+VOLT εξασφαλίζει τον πρώτο φορτιστή σε θέση στάθμευσης ειδικά διαμορφωμένης για ΑΜΕΑ ώστε όλοι να απολαμβάνουν κάθε  shopping experience ακόμη πιο ξέγνοιαστα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι οδηγοί είναι να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν την εφαρμογή του Chargespot από το κινητό τους (Android & iOS) για να φορτίζουν το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. 

Γιατί κάποια πράγματα καλό είναι να γίνονται με φορτισμένες μπαταρίες, έτσι και τα ψώνια! 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις