Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Rated Labs “σήκωσε” χρηματοδότηση ύψους 2.5 εκατ. δολ.

Η εταιρεία, βρίσκεται τώρα στο v0 και προσφέρει ένα network explorer για Ethereum Beacon Chain κ.ά., ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει το Rated v1

Η Rated Labs, η εταιρεία πίσω από την Rated, σήκωσε 2.5 εκατ. δολ. σε ένα seed γύρο χρηματοδότησης, για να επιταχύνει την αποστολή της για μεγαλύτερη διαφάνεια και πλούσιο περιεχόμενο Web3 infrastructure data.

Tου γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε η 1confirmation, ακολουθούμενη από την Semantic και την Placeholder, με συμμετοχή από την Cherry.xyz, την Decentral Park Capital και ένα ισχυρό ρόστερ αγγέλων από τον χώρο του Web3 infrastructure.

Yπάρχει ένα πολύτιμο επίπεδο δεδομένων που αναδύεται και αφορά κόμβους και χειριστές. Αυτό ακριβώς το επίπεδο δεδομένων είναι το κομμάτι που λείπει και θα εισάγει μια σειρά από νέα προϊόντα, καθώς και αυξημένη διαφάνεια και αξιοπιστία για τα σύνολα υποδομών Web3 και, ως εκ τούτου, τη βιομηχανία στο σύνολό της.

Η Rated, η οποία ιδρύθηκε το 2022, από τους Ηλία Σίμο και Άρη Κολιόπουλο, είναι επί του παρόντος στο v0 και προσφέρει ένα network explorer για Ethereum Beacon Chain, Prater επικυρωτές και χειριστές επικυρωτών, όπου οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν τις διάφορες οντότητες που αποτελούν το σύνολο και να συγκρίνουν και να αντιπαραβάλλουν την απόδοσή τους σε αναλυτικό επίπεδο. Επίσης, η Rated υποστηρίζει ένα API που επιτρέπει στους προγραμματιστές εφαρμογών να ενσωματώνουν contextual data.

Xρησιμοποιείται από τους Lido, Nexus Mutual, Kiln και μια σειρά άλλων χειριστών κόμβων όλων των μεγεθών και εφαρμογών που σχετίζονται με την υποδομή Ethereum.Το data layer είναι το κομμάτι που λείπει από το χώρο και θα εισάγει μια σειρά από νέα προϊόντων, καθώς και αυξημένη διαφάνεια και αξιοπιστία για τα σύνολα υποδομών Web3 και για τη βιομηχανία στο σύνολό της.

Το Rated v1 – ένας ανανεωμένος και πολύ πιο ισχυρός εξερευνητής δικτύου και με συνδυασμό API, καθώς και ένα σύνολο πόρων που ρίχνουν περισσότερο φως στη σουίτα προϊόντων, τις μεθοδολογίες αξιολόγησης και την έρευνα, θα παρουσιαστεί σύντομα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις