Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

easyBoat: “Σήκωσε” χρηματοδότηση ύψους 500,000 ευρώ 

Η εταιρεία που μετράει μερικούς μόνο μήνες λειτουργίας, είναι ο μόνος ιστότοπος που συγκρίνει τιμές σε σκάφη από όλο τον κόσμο και αυτό είναι ένα στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει από ανταγωνιστικές εταιρείες διεθνώς

Ο Αλέξανδρος Νάστος, διευθύνοντας σύμβουλος και συνιδρυτής της easyboat, αντλώντας έμπνευση από την επαγγελματική ενασχόληση με τον χώρο του yachting και τα εμπόδια που είχε να αντιμετωπίσει εν μέσω της πανδημικής κρίσης, δημιούγησε την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα σύγκρισης τιμών για ναύλωση σκαφών αναψυχής. Ιδέα που υιοθετήθηκε από τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και αυτομάτως εντάχθηκε στον όμιλο easy. Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου συμμετείχε στην χρηματοδότησηση μαζί με ομάδα ιδιωτών επενδυτών.

Έχοντας διανύσει το πρώτο καλοκαίρι της λειτουργίας της, η easyBoat.com αποσκοπεί να αποτελέσει συνώνυμο και πρώτη επιλογή στο μυαλό όσων αναζητούν μια πρόταση ναύλωσης σκάφους αναψυχής και με τη χρηματοδότηση αυτή σκοπεύει να μεγαλώσει την δυναμική της, ενώ σύντομα σχεδιάζει να επιστρέψει στις αγορές μέσω crowdfunding, για να επιτύχει τη βελτίωση του προϊόντος της και να επεκταθεί σε νέες αγορές.

«Ο τουρισμός στη χώρα μας βρίσκεται σε σημείο καμπής, με τον αριθμό επισκεπτών να φτάνει επίπεδα ρεκόρ και την προσφορά παραδοσιακών μονάδων αναψυχής να υστερεί. Η ναύλωση σκαφών προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική έναντι της ενοικίασης κλινών και καταλυμάτων, δίνοντας την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να γνωρίσουν παραθαλάσσιους προορισμούς μέσω μιας εντελώς καινούριας οπτικής. Θέλαμε να κινηθούμε γρήγορα και είμαστε ευγνώμων στους επενδυτές μας για την άμεση στήριξη», είχε δηλώσει ο Αλέξανδρος Νάστος σε συνέντευξή του στο STARTUPPER MAG.

“Ως ομάδα, στοχεύουμε πάντα στην απλότητα και τις προσιτές τιμές, ιδιαίτερα για όσους ναυλώνουν σκάφος για πρώτη φορά, ενώ ταυτόχρονα επιθυμούμε να συμβάλουμε στην παροχή αξιόπιστων επιλογών και για τους έμπειρους πελάτες μας. Τα παραπάνω επιδρούν σημαντικά τόσο στις προοπτικές εξέλιξης της εταιρείας όσο και στη σχέση που αυτή αναπτύσσει με τους πελάτες, ενισχύοντας την παρουσία της στην αγορά και ενδυναμώνοντάς την σημαντικά.”, είχε δηλώσει επίσης στο STARTUPPER MAG ο Συμεών Λαλαγκός, συνιδρυτής και CTO της easyboat.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις