23η Prodexpo: Η καρδιά του real estate «χτυπά» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το μακροβιότερο συνέδριο για τον κλάδο της ακίνητης περιουσίας αναμένεται να συγκεντρώσει όλους τους σημαντικούς παίκτες της αγοράς της ακίνητης περιουσίας από την εγχώρια και διεθνή σκηνή

 

H αναδιαμόρφωση του κλάδου ακίνητης περιουσίας και η αναβάθμιση της Αθηναϊκής Ριβιέρας καθώς και οι παγκόσμιες τάσεις στο real estate, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Prodexpo που πραγματοποιείται Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για 23η χρονιά στην Αθήνα.

Το μακροβιότερο συνέδριο για τον κλάδο της ακίνητης περιουσίας αναμένεται να συγκεντρώσει όλους τους σημαντικούς παίκτες της αγοράς της ακίνητης περιουσίας από την εγχώρια και διεθνή σκηνή και να φιλοξενήσει περισσότερους από 80 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μερικά από τα θέματα στα οποία θα επικεντρωθούν οι εργασίες του συνεδρίου είναι: οι κίνδυνοι και οι ευκαιρίες για τον ξενοδοχειακό κλάδο, πώς μπορεί η βιομηχανία ακινήτων να βοηθήσει τις πόλεις να χτίσουν την κλιματική τους ουδετερότητα, η αναβάθμιση του κλάδου της φιλοξενίας, η ανάπτυξη των πράσινων κτιρίων, η ανάγκη για χώρους γραφείων υψηλής τεχνολογίας, οι αλλαγές στο λιανικό εμπόριο σε έναν ψηφιακό κόσμο και η δημιουργία νέων ευέλικτων χώρων εργασίας.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν από την πλευρά της Κυβέρνησης, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Ιωάννης Σμυρλής.

Στο πρόγραμμα του συνεδρίου συμμετέχουν στελέχη μεγάλων διεθνών εταιρειών και οργανισμών, όπως Foster + Partners, EBRD, GBCI Europe, GRESB, Avison Young, International Association of Department Stores, Streetsense και οι επικεφαλής των μεγαλύτερων εταιρειών ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων, όπως Dimand, Noval Property, PRODEA Investments, TEN BRINKE, Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, Premia Properties, Hellenic Properties, Makt, IWG. Συμμετέχουν επίσης κορυφαίοι εκπρόσωποι μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων και τουριστικών επενδύσεων όπως Grivalia Hospitality, Brown Hotels, HotelBrain, Radisson Hotel Group, Marriott International, Everty. Από τον χρηματοπιστωτικό κλάδο, συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη από την Τράπεζα της Ελλάδος, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Αστικά Ακίνητα, Attica Bank Properties, doValue, QRes, Cerved. Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν εκπρόσωποι μεγάλων συμβουλευτικών και δικηγορικών εταιρειών, μεταξύ των οποίων PwC, Arbitrage Real Estate, JLL-Αθηναϊκή Οικονομική, Danos/An alliance member of BNP Paribas R.E., American Appraisal (Hellas) Ltd, Solum|Primeyield, Koutalidis Law Firm, Bernitsas, Zepos & Yannopoulos κ.α.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις