Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2022: Μετά την επιτυχία, η λογοδοσία

Ήδη προετοιμάζεται και ο Γύρος του 2023, τη ερχόμενη άνοιξη, με νέες διαδρομές και ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις, σε μία διοργάνωση που αμέσως έγινε θεσμός, εντός και εκτός Ελλάδας, με αθλητικά, τουριστικά και οικονομικά οφέλη

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2022 ήταν ένα άκρως πετυχημένο event με υπεραξία σε αρκετούς τομείς. Εκ των βασικών η θελκτική εικόνα της Ελλάδας σε εκατομμύρια θεατές απ’ όλες τις «γωνιές» του πλανήτη. Γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μεσομακροπρόθεσμα οφέλη στον αθλητισμό, τον τουρισμό, την οικονομία της χώρας.

Το πρόσημο της διοργάνωσης, λοιπόν, ήταν αναμφισβήτητα θετικό. Όμως -όπως αναφέρει και η γνωστή ρήση του Ιουλίου Καίσαρα– «η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται». Έτσι, ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2022 «αποκαλύπτεται» την ερχόμενη Τετάρτη (2/11).

Ο -πιστός στο δόγμα της λογοδοσίας και της διαφάνειας- υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκηση και εκπρόσωποι των χορηγών θα παρουσιάσουν τον απολογισμό της διοργάνωσης. Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα δημοσιοποιήσει τη μελέτη που εκπόνησε για τον αντίκτυπο της διοργάνωσης εντός και εκτός Ελλάδας.

Στην πρώτη χρονιά της αναβίωσής του, από 26 Απριλίου έως και 1 Μαΐου 2022, ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος επανήλθε αναβαθμισμένος στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας UCI, αξιολογημένος ως 2,1 και με 20 επαγγελματικές και Εθνικές ομάδες διέσχισε με εξαιρετική επιτυχία πέντε Περιφέρειες της χώρας (από την Κρήτη έως την Ήπειρο).

Ήδη προετοιμάζεται και ο Γύρος του 2023, τη ερχόμενη άνοιξη, με νέες διαδρομές και ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις, σε μία διοργάνωση που αμέσως έγινε θεσμός, εντός και εκτός Ελλάδας, με αθλητικά, τουριστικά και οικονομικά οφέλη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις