Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Lidl Plus: Άρωμα Χριστουγέννων με μοναδικά δώρα

Το Lidl Plus χαρίζει σε 50 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής κουπόνια Lidl Plus για αγορές συνολικής αξίας 1.000€ ο καθένας, ενώ άλλοι 50 τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικά δώρα τεχνολογίας

 

Η Lidl Ελλάς και τo Lidl Plus υποδέχονται τα φετινά Χριστούγεννα με έναν μεγάλο εορταστικό διαγωνισμό, που χαρίζει σε 50 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής κουπόνια Lidl Plus για αγορές συνολικής αξίας 1.000€ ο καθένας, ενώ άλλοι 50 τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικά δώρα τεχνολογίας όπως Apple iPads Pro, laptops Lenovo, τηλεοράσεις Samsung, κονσόλες Xbox και smartwatches Garmin.

Έως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, για κάθε 30 ευρώ αγορών στα καταστήματα Lidl, κάθε μέλος του προγράμματος πιστότητας Lidl Plus δικαιούται 1 συμμετοχή στον γιορτινό διαγωνισμό, σκανάροντας απλά την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus στο ταμείο. Οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της εφαρμογής. Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει και αποστείλει, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει για να κερδίσει. Η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του.

Απολαύστε τη διαφημιστική ταινία και δείτε αναλυτικά τα δώρα, εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις