Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μουντιάλ 2022: Αυτά είναι τα καλύτερα apps για να δείτε live τους αγώνες

Οι κορυφαίες εφαρμογές για να μπορείτε να παρακολουθείτε live τα παιχνίδια, αλλά και για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα σχετικά με τις αγαπημένες σας ομάδες.

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι επιτέλους εδώ, καθώς σήμερα είναι η μεγάλη πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, το οποίο διεξάγεται στο Κατάρ. Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι αλλιώτικο απ’ όλα τα άλλα, διότι είναι το πρώτο που διεξάγεται χειμώνα, αλλά και το πρώτο που πραγματοποιείται σε αραβική χώρα. Η «αυλαία» ανοίγει με τον αγώνα ανάμεσα στο Κατάρ και τον Ισημερινό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 18:00 (ώρα Ελλάδος). Ωστόσο, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τους αγώνες, αλλά οι υποχρεώσεις σας δεν σας επιτρέπουν να βρίσκεστε στο σπίτι, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε. Τώρα, με το «κατέβασμα» της κατάλληλης εφαρμογής μπορείτε να δείτε live τους αγώνες, καθώς και τα τελευταία νέα σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο, απ’ όπου και αν βρίσκεστε. Πάμε να δούμε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για το Μουντιάλ του 2022.

FIFA+

Τον Μάρτιο του 2022, η FIFA λάνσαρε μία νέα streaming πλατφόρμα ονόματι FIFA+. Μέσω της εφαρμογής αυτής μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις εκδηλώσεις της FIFA, συμπεριλαμβανομένων των τελετών έναρξης και λήξης, τους αγώνες, αλλά και τις ταινίες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Το app παρέχει επίσης αποκλειστικό backstage περιεχόμενο από τις προπονήσεις των ομάδων, από τα αποδυτήρια, ακόμα και από την αποθεραπεία των παιχτών.

Τα highlights από κάθε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου από όλες τις χρονιές μέχρι σήμερα, είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή. Συγχρόνως, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά όποιο παιχνίδι από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 επιθυμείτε.

FotMob

Το FotMob είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να δείτε live τους αγώνες του Μουντιάλ 2022. Στην εφαρμογή θα βρείτε επίσης ειδοποιήσεις για  livescores, στατιστικά αγώνων (συνθέσεις ομάδων, γκολ, κάρτες, πέναλτι, χαμένα πέναλτι, ασίστ και αλλαγές), πίνακες και προγράμματα. Επιπλέον, μέσα από το app μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα γύρω από τις αγαπημένες σας ομάδες. Εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελο 2022, στο FotMob μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πάντα γύρω από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, όπως το Champions League, την Premier League και τη La Liga.

World Football Scores

Το World Football Scores αποτελεί μια εξαιρετικά απλή και εύκολη στη χρήση εφαρμογή, καθώς δεν σας ζητά να επιλέξετε κάποια αγαπημένη ομάδα, προκειμένου να σας στέλνει ενημερώσεις αποκλειστικά για αυτή. Αντιθέτως, σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια συνολική εικόνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διότι μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για κάθε αγώνα και για κάθε ομάδα. Επίσης, εάν ανατρέξετε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις αγαπημένες σας ομάδες.

OneFootball

Το OneFootball είναι επίσης μια εφαρμογή, στην οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε live τους αγώνες του Μουντιάλ 2022, αλλά και να μαθαίνετε όλα τα νέα γύρω από τους αγαπημένους σας παίχτες και τις αγαπημένες σας ομάδες. Την ίδια ώρα, το OneFootball, μέσω ενός ειδικού widget, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες Android να μαθαίνουν όλα όσα συμβαίνουν, ακριβώς τη στιγμή που συμβαίνουν.

AΝΤ1 +

Στη streaming πλατφόρμα ANT1+ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Το σύνολο των αγώνων, από το εναρκτήριο παιχνίδι έως τον μεγάλο τελικό στις 18/12, θα προβληθεί από το ειδικό θεματικό κανάλι FIFA World Cup του ΑΝΤ1+, 32 αγώνες θα μεταδοθούν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ και οι 64 αγώνες θα μεταδοθούν από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Όλοι οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι on demand μετά τη ζωντανή μετάδοση, για ετεροχρονισμένη θέαση στο ΑΝΤ1+.

Η πρόσβαση στο ΑΝΤ1+ είναι διαθέσιμη από όλες τις Smart TV, τα κινητά τηλέφωνα και tablet (Android & iOS) μέσω της εφαρμογής ΑΝT1+, καθώς και από υπολογιστή μέσα από τον ιστότοπο antennaplus.gr.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις