Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Space Hellas: Απέκτησε πιστοποίηση από την AWS για τις Cloud υπηρεσίες της

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε ως “AWS Select Tier Services Partner”.

H Space Hellas ανακοίνωσε την αναβάθμιση της συνεργασίας της με την Amazon Web Services (AWS), με την πιστοποίησή της ως “AWS Select Tier Services Partner”.

Σύμφωνα με τη Space Hellas, η AWS αναγνωρίζει τους συνεργάτες που αποδεικνύουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους σε έργα και υπηρεσίες Cloud. Οι συνεργάτες “AWS Select Tier Services Partners” είναι εκείνοι που διαθέτουν εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και έργα που αποδεικνύουν την εμπειρία των πελατών.

Ως “AWS Select Tier Services Partner”, η Space Hellas έχει τη δυνατότητα να παράσχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, υλοποίησης, υποστήριξης καθώς και managed και value-add resale υπηρεσιών, κάνοντας χρήση των πλεονεκτημάτων που παρέχουν οι υπηρεσίες της Amazon Web Services στο cloud για τον επιτυχή και ασφαλή ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, δήλωσε: «Η επιλογή της εταιρείας μας ως “AWS Select Tier Services Partner” μας δίνει την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις προσφερόμενες cloud λύσεις και υπηρεσίες προς τους πελάτες μας για την κάλυψη των επιχειρηματικών τους αναγκών από ένα ευρύ φάσμα προηγμένων λύσεων και υπηρεσιών, με την αξιοπιστία και την καινοτομία που μπορεί να προσφέρει η AWS».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις