Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Black Friday 2022: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες hi-tech προσφορές

Βρείτε τα αγαπημένα σας smartphones, tablets, smartwatches, laptops και ακουστικά σε τιμές - έκπληξη.

Η πιο πολυαναμενόμενη μέρα του χρόνου για τους λάτρεις της τεχνολογίας είναι επιτέλους εδώ. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας smartphones, tablets, smartwatches, laptops και ακουστικά, χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς οι κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες έχουν μπει για τα καλά στον «χορό» των προσφορών.

Μπορεί η Black Friday να ρίχνει σήμερα και επίσημα «αυλαία», ωστόσο οι προσφορές έχουν ξεκινήσει ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες και θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Cyber Monday. Πάμε να δούμε παρακάτω μερικές από τις μεγαλύτερες hi-tech Black Friday προσφορές για να αποκτήσετε τις αγαπημένες σας συσκευές σε τιμές-έκπληξη.

P50 Huawei Pro

Το Huawei P50 Pro είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της Huawei, για φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρειες και χρώματα, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και με υψηλή ευκρίνεια σε μακρινές αποστάσεις. Το P50 Pro είναι επίσης ένα κινητό που μπορεί να διορθώνει και να αποκαθιστά μόνο του κάθε λεπτομέρεια σε κάθε εικόνα. Για εκείνους που θέλουν να απαθανατίσουν τις όμορφες στιγμές της ζωής.

Διαθέτει οθόνη OLED 6,6 ιντσών, ανάλυσης FHD+, 2700 x 1228 Pixels.Επίσης, έχει τετραπλή κάμερα με κύριο φακό 50 MP True-Chroma Camera, ενώ η selfie camera 13 MP θα σας χαρίσει τις πιο επαγγελματικές selfies. Συγχρόνως, ενσωματώνει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 888 4G και GPU Adreno 660 για κορυφαίες επιδόσεις, με 256GB χώρο αποθήκευσης και 8GB μνήμης RAM.

Τέλος, η μπαταρία 4360 mAh με τον HUAWEI SuperCharge 66 Watt, σας επιτρέπει να φορτίζεις το τηλέφωνο ενώ ταυτόχρονα το χρησιμοποιείτε.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ αποκλειστικά στα 798,99 ευρώ.

Huawei Nova Y90 128GB

 

Το Nova Y90 είναι κινητό που ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη. Πρόκειται για ένα smartphone με μια αίσθηση συμμετρίας και μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως την καθηλωτική οθόνη FullView 6,7 ιντσών HUAWEI Edgeless, τη μεγάλη μπαταρία 5000 mA HUAWEI SuperCharge 40 W, καθώς και την τεράστια χωρητικότητα αποθήκευσης των 128 GB. Παράλληλα, είναι εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα AI 50MP στην πίσω πλευρά, που υποστηρίζει καινοτόμες λειτουργίες όπως Super Night Mode, βίντεο διπλής προβολής και AI Snapshot, κλπ.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ μόνο στα 229 ευρώ.

Laptop HP Victus Gaming 15-fb0013nv

Το HP Victus Gaming 15-fb0013nv είναι σχεδιασμένο για υψηλή παραγωγικότητα, ενώ διαθέτει εντυπωσιακό στυλ. Διαθέτοντας ενσωματωμένο προηγμένο επεξεργαστή AMD Ryzen 5 5600H και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3050, το 15-fb0013nv σας προσφέρει μέγιστη απόδοση. Με 16 GB μνήμης RAM DDR4 και μεγάλη χωρητικότητα δίσκου 512GB SSD, το laptop ανταποκρίνεται ακόμα και στον πλέον αυξημένο φόρτο εργασίας, προσφέροντάς σας ταχύτατη πρόσβαση στο περιεχόμενο που χρειάζεστε. Ακόμα, διαθέτει οθόνη 15.6″ με ανάλυση 1920 x 1080 pixels και σας προσφέρει απίστευτη απόδοση των λεπτομερειών και ρεαλιστικά χρώματα.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ στα 899,00 ευρώ.

Laptop HP 15S-FQ5002NV

Το 15S-FQ5002NV αποτελεί μία εξαιρετική λύση για mainstream χρήση με κορυφαία χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Το laptop διαθέτει προηγμένο εξαπύρηνο επεξεργαστής Intel Core i3-1215U με χρονισμό έως 4.40 GHz και 10 MB Intel Smart Cache, ο οποίος σε συνδυασμό με τα 8GB DDR4-3200 μνήμης RAM και τα 256GB SSD σκληρού δίσκου διεκπεραιώνει ομαλά και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Επίσης, διαθέτει ενσωματώνει οθόνη  15.6 ιντσών με ανάλυση FHD 1920 x 1080 και anti-glare πάνελ με 250nits φωτεινότητα, για εκπληκτικές αντιθέσεις ανάμεσα στα πιο φωτεινά ανοιχτά χρώματα και στα πιο σκούρα μαύρα χρώματα.

Τέλος, το 15S-FQ5002NV είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 41Wh, για μην ανησυχείτε ποτέ αν θα ξεμείνετε από μπαταρία.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ στα 499,00 ευρώ.

Apple iPad 9th Gen 64Gb

Το Apple iPad 9th Gen είναι ισχυρό, αλλά ταυτόχρονα ευέλικτο και εύκολο στη χρήση. Διαθέτει οθόνη Retina 10,2 ιντσών, ισχυρό Α13 Bionic chip, υπερευρυγώνια μπροστινή κάμερα με Center Stage και υποστήριξη για Apple Pencil και Smart Keyboard. To iPad σας επιτρέπει πραγματοποιήσετε όλες σας τις εργασίες ακόμη ευκολότερα.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ στα 649,00 ευρώ.

Huawei Watch GT 3

Αν αναζητάτε κομψότητα, στυλ και μέγιστη απόδοση, τότε το Huawei Watch GT 3 είναι το ιδανικό αξεσουάρ για εσάς. Είναι ένα ρολόι που εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του αλλά και την ανθεκτικότητά του. Επίσης, διαθέτει ολοήμερη παρακολούθηση του SpO2, ακριβή παρακολούθηση καρδιακών παλμών και πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης. Την ίδια ώρα, ο σχεδιασμός του είναι απλός με γυαλιστερό φινίρισμα, μαζί με κομψά λουράκια για μοντέρνα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση, παντρεύοντας το sport look με το business casual. Ακόμα, η μπαταρία του διαρκεί έως και 2 εβδομάδες.

Στις καταστήματα θα βρείτε τα: Watch GT 3 Elite, Watch GT 3 Active, Watch GT 3 Elegant Gold και Watch GT 3 Elegant White

Μπορείτε τα βρείτε το Huawei Watch GT 3 46mm Elite Edition εδώ στα 269.00 ευρώ.

HUAWEI FreeBuds Pro 2

Τα Huawei FreeBuds Pro 2 διαθέτουν το πρώτο στον κόσμο σύστημα ήχου Hi-Res «Ultra-hearing Dual Driver» που συντονίζει έξυπνα δύο drivers, κάνοντάς τα να λειτουργούν με τέλεια συνοχή, για εξαιρετική απόδοση ήχου. Ακόμα, τα ακουστικά διαθέτουν τη νέα τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Τα Huawei FreeBuds Pro 2 έχουν σχεδιαστεί από κοινού με τη γαλλική εταιρεία τεχνολογίας ήχου Devialet. Η Huawei και η Devialet συνδύασαν την κοινή επιδίωξη για κορυφαία ποιότητα ήχου, δουλεύοντας μαζί για να βελτιώσουν την ακουστική εμπειρία στα Huawei FreeBuds Pro 2 και να διασφαλίσουν ότι ακόμη και οι πιο απαιτητικοί χρήστες, θα είναι ικανοποιημένοι με την εξαιρετική ποιότητα στον ήχο.
Μπορείτε να βρείτε τα Ηuawei freebuds pro 2 εδώ στα 179,00 ευρώ.

Sony OLED TV XR-77A80K 77″ 4Κ Ultra HD

Η Sony OLED TV XR-77A80K 77″ 4Κ Ultra HD συνδυάζει την ανάλυση 4K HDR με την τεχνολογία OLED, τον επαναστατικό επεξεργαστή Cognitive Processor XR και τις δυνατότητες Google TV σε μια συναρπαστική σχεδίαση με κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Επίσης, χάρη στον επεξεργαστή Cognitive Processor XR και τις τεχνολογίες XR Triluminos Pro (με Live Colour), XR OLED Contrast Pro, XR Super Resolution, XR 4K Upscaling και XR HDR Remaster μπορείτε να απολαμβάνετε εκπληκτική ποιότητα εικόνας.

H εκπληκτική εικόνα συνοδεύεται και από τον εξίσου καταπληκτικό ήχο για μία μοναδική κινηματογραφικής ποιότητας εμπειρία με XR Surround, Acoustic Surface Audio+, Acoustic Auto Calibration αλλά και Voice Zoom 2 που βελτιώνει τις φωνές για πιο καθαρούς διαλόγους.

Τέλος, με τις δυνατότητες Google TV μπορείτε να παρακολουθήσετε περισσότερες από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα.

Μπορείτε να βρείτε τη Sony OLED TV XR-77A80K 77″ 4Κ Ultra HD εδώ στα 2.999,00 ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις