Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MYTILINEOS: Μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Αλουμίνιου

Η MYTILINEOS είναι ένας από τους ισχυρότερους διεθνείς παράγοντες στον τομέα της μεταλλουργίας και μια από τις πιο υγιώς αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στην Ελλάδα

Μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Αλουμίνιου, στο οποίο συμμετέχουν διεθνείς παγκόσμιες εταιρείες βωξίτη, αλουμίνας και αλουμινίου έγινε η MYTILINEOS, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Ινστιτούτου.

Όπως αναφέρει, η MYTILINEOS είναι ένας από τους ισχυρότερους διεθνείς παράγοντες στον τομέα της μεταλλουργίας και μια από τις πιο υγιώς αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στην Ελλάδα, όντας η μεγαλύτερη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής βωξίτη, αλουμίνας και αλουμινίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο γενικός διευθυντής της μεταλλουργίας της MYTILINEOS, Δημήτρης Στεφανίδης τόνισε ότι η μονάδα απασχολεί 1200 άτομα και έχει κύκλο εργασιών 700 εκατ. ευρώ, που αντιπροσωπεύει το 14,8 % του κύκλου εργασιών της εταιρείας.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Αλουμινίου (IAI) είναι ο μοναδικός φορέας που εκπροσωπεί την παγκόσμια βιομηχανία πρωτογενούς αλουμινίου και μετράει πενήντα χρόνια ιστορίας αφού ιδρύθηκε το 1972.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις