Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

82°E: Η Startup της σταρ του Bollywood, Deepika Padukone «σήκωσε» 7,5 εκατ. δολάρια

Η νεοφυής επιχείρηση παράγει προϊόντα περιποίησης, όπως ενυδατικές και αντηλιακές κρέμες από παραδοσιακά ινδικά συστατικά

Η skincare Startup της σταρ του Bollywood, Deepika Padukone, 82°E, εξασφάλισε seed χρηματοδότηση ύψους 7,5 εκατ. δολαρίων, «σφραγίζοντας» το δυναμικό άνοιγμα του Bollywood στο οικοσύστημα καινοτομίας. Του γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκαν οι DSG Consumer Partners and IDEO Ventures.

Η 82°E παράγει προϊόντα περιποίησης, όπως ενυδατικές και αντηλιακές κρέμες, τα οποία διατίθενται σε περισσότερες από 30 χώρες.

Όπως υποστηρίζει η 82°E τα προϊόντα της αναπτύσσονται από R&D experts και περιέχουν παραδοσιακά ινδικά συστατικά.

«Ο Igar Shah (συνιδρυτής της 82°E) και εγώ οραματιστήκαμε αυτό το brand ως το επόμενο βήμα στο προσωπικό αλλά και στο επαγγελματικό μου ταξίδι», δήλωσε η Padukone.

«Ξεκινήσαμε να λανσάρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αξίες μου. Βασικός μας στόχος είναι να κάνουμε την προσωπική φροντίδα μία χαρούμενη και απλή διαδικασία για όλους. Επιλέγουμε μόνο κλινικά ελεγμένα προϊόντα για να επιτύχουμε μόνιμα αποτελέσματα. Είναι τιμή μου που μερικοί από τους σημαντικότερους επενδυτές του κόσμου επέλεξαν να στηρίξουν το όραμά μας, το οποίο δεν είναι άλλο από το να καθιερώσουμε την 82°E ως ένα σύγχρονο ινδικό self care brand με παγκόσμια εμβέλεια», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Deepika Padukone, η οποία είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στην Ινδία, έχει πραγματοποιήσει πολλές επενδύσεις σε Startups τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, το 2017, ίδρυσε την KA Enterprises, μια εταιρεία επενδύσεων χαρτοφυλακίου, μέσω της οποίας έχει υποστηρίξει πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις, όπως την unicorn Purplle, την Bellatrix και την Supertails.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις