Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

EBEC Challenge Athens 2023: Έρχεται ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός διαγωνισμός μηχανικής!

Ο διαγωνισμός, ο οποίος διοργανώνεται από φοιτητές, για φοιτητές, θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Δεκεμβρίου

Η στιγμή για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό μηχανικής, EBEC Challenge Athens 2023, επιτέλους έφτασε και θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Δεκεμβρίου!

Ο EBEC Challenge Athens 2023 είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μηχανικής που διοργανώνεται στην Ευρώπη από φοιτητές, για φοιτητές. Ο EBEC Challenge ξεκινά από τους τοπικούς γύρους που διεξάγονται σε πανεπιστήμια της Ευρώπης και συνεχίζει με τους εθνικούς, όπου οι νικητές των τοπικών διαγωνισμών κάθε χώρας διαγωνίζονται μεταξύ τους και βγάζουν τον μεγάλο νικητή.

Στα πλαίσια αυτού, στις 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο κτίριο “Λαμπαδάριο” στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, θα πραγματοποιηθεί ένα Networking Session όπου οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με άτομα από 10 μεγάλες εταιρίες, να μάθουν το έργο τους και να συζητήσουν για την αγορά εργασίας και τις ευκαιρίες καριέρας που έχει κάθε νέος στις μέρες μας.

Θες να γνωρίσεις πιθανούς μελλοντικούς σου συνεργάτες;

Δήλωσε συμμετοχή τώρα εδώ!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στα social media του BEST Athens: ● Facebook: BEST Athens (https://www.facebook.com/BEST.Athens ) ● Instagram: best_athens (https://www.instagram.com/best_athens/ ● LinkedIn: BEST Athens (https://www.linkedin.com/company/12646042 ) ● Website: BEST Athens (http://best.ntua.gr/index.php/events/ )

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις