Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δυναμικό ελληνικό «παρών» στην Εlectronica 2022

Με 7 εταιρείες συμμετείχε η χώρα μας στην κορυφαία έκθεση παγκοσμίως στο χώρο των ηλεκτρονικών

7 δυναμικές επιχειρήσεις εκπροσώπησαν φέτος η χώρα μας στην Electronica. Την ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Ηλεκτρονικών Στοιχείων, Συστημάτων και Εφαρμογών οργάνωσαν, για πρώτη φορά, η Enterprise Greece μαζί με τον HeTia (Hellenic Emerging Technologies Industry Association).

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση, στη φετινή διοργάνωση, συμμετείχαν οι εξής επτά ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου ηλεκτρονικών: ACRONIC P.C., Adveos Microelectronic Systems PC, ELPRA SA, ES Systems, Irida Labs S.A., MEICSi P.C. και WEASIC MICROELECTRONICS SA, έχοντας τη στήριξη της Enterprise Greece.

Η Electronica αποτελεί την κορυφαία έκθεση παγκοσμίως στο χώρο των ηλεκτρονικών, κάτι που διαφαίνεται και από τα νούμερα που καταγράφει, καθώς στην τελευταία διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 2.144 εκθέτες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν σε 14 αίθουσες και πρόβαλαν τα προϊόντα τους σε 70.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Η επόμενη electronica θα ανοίξει τις πύλες της στις 12 – 15 Νοεμβρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις