Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι Al λύσεις της DGTAL βοηθούν τον Άγιο Βασίλη να κάνει τα όνειρα των παιδιών πραγματικότητα

Η ευρωπαϊκή Deep-Tech εταιρεία έγινε ο αποκλειστικός πάροχος Τεχνητής Νοημοσύνης του Άγιου Βασίλη

Αποκλειστικός πάροχος Τεχνητής Νοημοσύνης του Άγιου Βασίλη γίνεται η ευρωπαϊκή Deep-Tech εταιρεία DGTAL. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η τριετής συμφωνία τίθεται σε ισχύ άμεσα, ενώ η DGTAL έχει συστήσει μια ειδική ομάδα εργασίας, εξασφαλίζοντας σημαντική χωρητικότητα cloud για τις επόμενες ημέρες. Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση από τον Άγιο Βασίλη σχετίζεται με τον τεράστιο όγκο γραμμάτων της τελευταίας στιγμής που έλαβε κατά τη φετινή εορταστική περίοδο.

Το HUSTON είναι το πιο πρόσφατο και ισχυρό λογισμικό της DGTAL που μπορεί να επεξεργαστεί οποιοδήποτε έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγεννιάτικων γραμμάτων των παιδιών, εξασφαλίζοντας πλήρη κατανόηση του περιεχομένου του. Η χρήση του HUSTON επιτρέπει την αυτοματοποιημένη ανάγνωση και κατανόηση οποιουδήποτε εγγράφου και την διαχείριση του αιτήματος από τον υπολογιστή και όχι από τον χρήστη. Επιπλέον, προσφέρει πρωτοφανείς δυνατότητες ανάλυσης με τη χρήση σχετικών εργαλείων analytics. Με το DRILLER, μπορούν να εφαρμοστούν προγνωστικά μοντέλα ΑΙ στα ψηφιοποιημένα δεδομένα, βοηθώντας τον Άγιο Βασίλη να προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα για τις επόμενες γιορτές.

Ο Arndt Gossmann, CEO της DGTAL, δήλωσε: «Ήταν πάντα δύσκολο για τις νέες τεχνολογίες να διεισδύσουν σε παραδοσιακούς κλάδους – όταν το κάνουν, ο αντίκτυπος είναι πρωτοφανής! Η εμπιστοσύνη του Άγιου Βασίλη είναι τεράστια τιμή και μας γεμίζει με ευθύνη για να συμβάλλουμε σε μια ευτυχισμένη εορταστική περίοδο».

Ο Άγιος Βασίλης, παγκόσμιος υπεύθυνος αυτού που είναι ευρέως γνωστό ως Χριστούγεννα, δήλωσε: «Κάθε μερικές εκατοντάδες χρόνια, εμφανίζεται ένας νέος τρόπος να κάνουμε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά και πολύ καλύτερα – και απλά δεν μπορούμε να τον αγνοήσουμε. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι το μέλλον. Θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε τις διαδικασίες μας, να βελτιστοποιήσουμε τις επιχειρησιακές μας δυνατότητες και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Θα ξεκουράσουμε, έτσι, λίγο και τα ξωτικά μου. Χο, χο, χο!».

Το video τα λέει όλα… στα YouTube/DGTAL και www.dgtal.io.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις