Newsletter_2018-06-27

ADMIN
2'
  StartUpper Fb StartUpper Twitter
  StartUpper Logo
 
 
Μαραθώνιος Καινοτομίας ΚΕΔΕ: Αύριο το μεγάλο «ραντεβού»!  

Αύριο ξεκινά ο 2ος Μαραθώνιος Καινοτομίας της ΚΕΔΕ που μεταξύ άλλων προσφέρει χρηματικά βραβεία και δώρα συνολικής αξίας 40.000 ευρώ.

 

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
Tourism Startup Cluster με την υποστήριξη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας  

Το Tourism Startup Cluster ή ο Σύνδεσμος Νεοφυών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδας είχε αρχίσει να διαμορφώνεται εδώ και αρκετούς μήνες με την συμμετοχή των περισσότερων Startups γύρω από το TourismTech.

 

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Tessian: 13 εκατ. δολ. με «στόχο» το Machine Intelligence!  

Η Tessian άντλησε 13 εκατ. δολάρια σε πρώτο κύκλο χρηματοδότησης που ηγήθηκε η Balderton Capital και στόχο έχει τις επενδύσεις στο Machine Intelligence.

 

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
Η πλατφόρμα catering ezCater «σήκωσε» 100 εκατ. δολάρια  

Η Αμερικανική πλατφόρμα επαγγελματικού catering ezCater κατάφερε να αντλήσει το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων σε τέταρτο γύρο χρηματοδότησης.

 

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Το Instagram εκατονταπλασίασε την αξία του μετά την εξαγορά του από το Facebook!  

Σύμφωνα με ανάλυση του Bloomberg, το Instagram εκτιμάται ότι αξίζει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια σήμερα.

 

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
HENRi@Nestlé: Δύο χρόνια, 12 projects και περισσότερες από 400 αιτήσεις από Startups  

Κάτι παραπάνω από “ανθηρή” και άκρως ενδιαφέρουσα κρίνεται η πρώτη διετία λειτουργίας του HENRi@Nestlé, μιας πλατφόρμας ανοικτής καινοτομίας της Nestlé, η οποία συνδέεται σε διεθνές επίπεδο με όλους όσοι κινούνται περιξ της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας σε μια σειρά από «προκλήσεις» και projects που σχετίζονται με την βιωσιμότητα, τη διατροφή, την υγεία και την ευεξία.

 

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόADMIN
Ακολουθήστε
Λάτρης της δημοσιογραφίας, των αγορών και του κόσμου των επιχειρήσεων. Θεωρείται - επίσης - λάτρης της τεχνολογίας, ενώ ήταν αυτός που πρώτος μίλησε στην Ελλάδα για τις εταιρείες Startup. Τελευταία ασχολείται - φανατικά - με το τρίαθλο. Φυσικά και επικεφαλής του StartupperGr.