Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

KAFEA TERRA: Άρωμα καφέ στη HORECA 2023

Με δύο εμβληματικά περίπτερα η KAFEA TERRA διαμορφώνει την εταιρική της ταυτότητα και παρουσιάζει τα προϊόντα της σε κώδικες βιωσιμότητας

H KAFEA TERRA, 100% ελληνική βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, συμμετέχει και φέτος στην κορυφαία εμπορική διοργάνωση των κλάδων Φιλοξενίας και Μαζικής Εστίασης HORECA 2023, στο Metropolitan Expo στις 10-13 Φεβρουαρίου 2023.

Με δύο εμβληματικά περίπτερα C02 & D01 στο Hall 1 της έκθεσης, η KAFEA TERRA διαμορφώνει την εταιρική της ταυτότητα και παρουσιάζει τα προϊόντα της σε κώδικες βιωσιμότητας. Για μία ακόμα χρονιά δηλώνει ενεργά το «παρών», υπογραμμίζοντας την ηγετική θέση της στην ελληνική αγορά και τη δυναμική προοπτική της στο διεθνές περιβάλλον.

Τα μοναδικά χαρμάνια του εργοστασίου της KAFEA TERRA, Dimello και Distillo θα μονοπωλήσουν για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον, αναδεικνύοντας το ταξίδι, την προέλευση, το καβούρδισμα και το γευστικό προφίλ του κάθε blend ξεχωριστά. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τον Dimello THREE CONTINENTS, αλλά και όλα τα αγαπημένα χαρμάνια και single origins του brand Dimello και σε κάψουλες.

Σημαντικό σταθμό στην παρουσία της KAFEA TERRA αποτελεί o illy, που φέτος έχει επέτειο 90 χρόνων από την ίδρυσή του. Με μία συμμετοχή υψηλής αισθητικής αναδεικνύεται η πλούσια ιστορία και πορεία του αφιερωμένη στους πυλώνες Βιωσιμότητας. Οι μηχανές και κάψουλες iperespresso illy κλέβουν την παράσταση σε ειδικά διαμορφωμένο stand.

Η εταιρεία λανσάρει φέτος στο ελληνικό κοινό τη νέα σειρά plant-based ροφημάτων “INSTEAD OF MILK”. Τέσσερα ξεχωριστά φυτικά ροφήματα από Αμύγδαλο, Βρώμη, Καρύδα και Σόγια αποτελούν την ιδανική επιλογή των επαγγελματιών καφέ με εξαιρετικό παρασκευαστικό για ροφήματα καφέ, latte art, σοκολάτας και smoothies. Η νέα αυτή σειρά προορίζεται αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και τους επαγγελματίες της καφεστίασης.

Στη φετινή διοργάνωση η εταιρεία επανδρώνει τα bars της με επαγγελματίες baristi με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία και προσφέρει υψηλής ποιότητας χαρμάνια καφέ. Στην KAFEA TERRA η εμπειρία του καφέ αποτελεί για όλους ένα συνεχές ταξίδι αριστείας και στα περίπτερα C02 & D01 οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις