Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Αέρας ανανέωσης στην ΗΡ Hellas – Η νέα οργανωτική ομάδα και οι σχέσεις με τις Startups

O τεχνολογικός κολοσσός εντείνει την παρουσία του στην ελληνική αγορά αναπτύσσοντας σχέσεις με τοπικές νεοφυείς επιχειρήσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της HP Hellas, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν η νέα οργανωτική ομάδα, αλλά οι και τις δράσεις της εταιρείας. Παράλληλα, μεγάλη έμφαση δόθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και της πληροφορικής.

Ο Managing Director της HP Ελλάδος και Κύπρου, Νίκος Χρηστάκης ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας πως στην HP Hellas πνέει αέρας ανανέωσης τόσο στο έμψυχο δυναμικό (σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους το 90% των εργαζομένων είτε έχει προσληφθεί είτε του έχει ανατεθεί νέες αρμοδιότητες) όσο και στον εργασιακό χώρο, παρουσιάζοντας τις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας. Αξιοσημείωτο είναι πως στους χώρους του γραφείου, αξιοποιήθηκαν ελληνικές λέξεις όπως ‘’Φιλοσοφία’’, ‘’Τεχνολογία’’, ‘’Δημοκρατία’’ οι οποίες είναι αναγνωρίσιμες διεθνώς και που είναι συνδεδεμένες με τις βασικές αρχές και αξίες της HP. Εμπιστοσύνη, σεβασμός, μοναδικότητα, ισότητα, καινοτομία, συμπερίληψη είναι λίγες μόνο από τις έννοιες που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο οι εργαζόμενοι της HP λειτουργούν καθημερινά.

Στη συνέχεια, ο Ν. Χρηστάκης, παρουσίασε τη στρατηγική της εταιρείας στο πλαίσιο της οποίας εντάσσονται και οι εξαγορές των εταιρειών HyperX, teradici και Poly, η ενσωμάτωση των οποίων στον οργανωτικό κορμό της HP προχωρά ομαλά. Όπως ανέφερε ο κ. Χρηστάκης και οι συνεργάτες του, στο προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά στη διάθεση των νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά.

Η HP Hellas δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και τη βιωσιμότητα. Πιο συγκεκριμένα, η εξελιγμένη λύση ασφαλείας (HP Wolf) η οποία διατίθενται και σε προϊόντα τρίτων κατασκευαστών, προσφέρει αποτελεσματική προστασία σε επίπεδο υλικού και λογισμικού, σε μόνιμη βάση ακόμα και όταν οι συσκευές είναι απενεργοποιημένες.

Τέλος, όπως μάθαμε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η HP εντείνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά αναπτύσσοντας σχέσεις με τοπικές Startups, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το Elevate Greece και το Junior Achievement.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις