Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

 Klarna – Simpler: Συνεργασία που θα απογειώσει την εμπειρία αγορών Ελλήνων και Ευρωπαίων 

Η συνεργασία της Klarna με την Simpler θα επεκτείνει το αναπτυσσόμενο οικοσύστημα των 150 εκατομμυρίων πελατών της παγκοσμίως, επιτρέποντας στους εμπόρους να αυξήσουν το conversion rate, τη μέση αξία παραγγελίας και να παρέχουν στους πελάτες τους μια άψογη εμπειρία αγορών και πληρωμών.

Η Klarna, ο κορυφαίος πάροχος εναλλακτικών πληρωμών σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Simpler, την πλατφόρμα checkout με ένα μόνο κλικ, που έρχεται να απλοποιήσει την εμπειρία αγορών των πελατών, με σκοπό να επεκτείνει τις δυνατότητές της και να προσφέρει πιο δίκαιες και ευέλικτες επιλογές πληρωμής στους πελάτες στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η αποστολή της Klarna είναι να καθιστά τις αγορές πιο απλές και ομαλές για τους καταναλωτές, και η εταιρεία συνεργάζεται με καινοτόμες startups, όπως η Simpler για την επίτευξη αυτού του
στόχου. Συνδυάζοντας την εμπειρία της Klarna στις πληρωμές και στο ταμείο με την καινοτόμα
τεχνολογία της Simpler, οι δύο εταιρείες στοχεύουν στην προσφορά μιας καλύτερης εμπειρίας
αγορών για τους καταναλωτές.

Μέσω αυτής της νέας συνεργασίας, η Simpler θα διευρύνει τις υπηρεσίες και την εμβέλειά της, προσφέροντας μια πιο εύκολη και πιο βολική λύση στους καταναλωτές για αγορές και πληρωμές online. Η λύση πληρωμής με ένα μόνο κλικ της Simpler παρέχει στους αγοραστές μια διαδικασία ολοκλήρωσης αγορών απαλλαγμένη από τριβές, εξαλείφοντας τα περιττά βήματα και επιτρέποντας στους πελάτες να ολοκληρώσουν τις αγορές τους σε δευτερόλεπτα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Simpler. Στόχος μας είναι να δώσουμε σε περισσότερους εμπόρους στην Ελλάδα και την Ε.Ε. τη δυνατότητα να προσφέρουν μια ανώτερη εμπειρία αγορών και πληρωμών στους πελάτες», δήλωσε ο Ηλίας Πίτσαβος, Επικεφαλής της Klarna στην Ελλάδα: «Οι καινοτόμες λύσεις της Simpler ταιριάζουν απόλυτα με το όραμα της Klarna, καθώς συνεχίζουμε να επιταχύνουμε το e-commerce. Σκοπός μας πάντα να ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών και να συνδράμουμε στο να μένουν ενημερωμένοι, να έχουν τον έλεγχο στις αγορές τους και να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.»

Η ζήτηση από την αγορά για εναλλακτικές λύσεις πληρωμής αυξάνεται γρήγορα. Έρευνες δείχνουν ότι τουλάχιστον το 60% των πελατών στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση ηλικίας μεταξύ 25 και 56 ετών αναζητούν ευέλικτες επιλογές πληρωμής όπως η Klarna κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της αγοράς. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ε.Ε. θα μπορούν να απολαύσουν τη πλήρη προϊοντική σουίτα ευέλικτων επιλογών πληρωμής της Klarna, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς λύσης “Πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις“.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Klarna, τον παγκόσμιο ηγέτη στις ευέλικτες
πληρωμές, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές επιλογές πληρωμής”,
δήλωσε η Ράνια Λάμπρου, CEO της Simpler. «Μαζί, δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια άψογη
εμπειρία αγορών online και σε καταστήματα, και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα μας
βοηθήσει να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο».

Η συνεργασία της Klarna με την Simpler θα επεκτείνει το αναπτυσσόμενο οικοσύστημα των 150 εκατομμυρίων πελατών της παγκοσμίως, επιτρέποντας στους εμπόρους να αυξήσουν το conversion rate, τη μέση αξία παραγγελίας και να παρέχουν στους πελάτες τους μια άψογη
εμπειρία αγορών και πληρωμών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις