Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pobuca & Volton: Αναδείχθηκαν πρωταγωνιστές στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Στο πλαίσιο της απονομής των που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), η Pobuca κατέκτησε το Customer Service Distinction Award για το έργο της για την εταιρεία Volton

Σε μια εντυπωσιακή απονομή που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), η Pobuca κατέκτησε το Customer Service Distinction Award στην κατηγορία «Αξιοποιώντας τη Φωνή του Πελάτη (Voice of the Customer)» για το έργο της για την εταιρεία Volton. Με βάση την πλατφόρμα Pobuca Experience Cloud, χρησιμοποιούνται AI και NLP τεχνολογίες για τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων, βελτιώνοντας την εμπειρία και ικανοποίηση των πελατών βάσει στοχευμένων KPIs και αναλύσεων σε πραγματικό χρόνο. Η προηγμένη τεχνολογία της ήταν τα κλειδί για την αναβάθμιση της ποιότητας εξυπηρέτησης και τη βελτίωση της Εμπειρίας του Πελάτη για τη Volton.

Η Pobuca, με την εφαρμογή της συστηματικής συλλογής και ανάλυση της φωνής του πελάτη από όλα τα σημεία επαφής σε πραγματικό χρόνο, με πλήρη υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας επέτρεψε στην Volton να εντοπίσει και να διορθώσει επαναλαμβανόμενα ζητήματα στην εμπειρία των πελατών. Ακόμη, η σύνδεση των σημείων επαφής της Volton με την εφαρμογή επέτρεψε την προβολή πραγματικών δεδομένων και τη διαμόρφωση εξατομικευμένων CX alerts για βελτιωμένη ανάλυση και διαχείριση της εξυπηρέτησης του πελάτη.

Η άμεση ανταπόκριση σε παράπονα και αιτήματα, ενισχυμένη από την πλατφόρμα Pobuca Experience Cloud, αύξησε σημαντικά την εμπιστοσύνη και την πιστότητα των πελατών προς την Volton.

Η βράβευση από το ΕΙΕΠ αναδεικνύει την επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιρειών και την έμφαση που δίνουν στην καινοτομία και την αριστεία στην εξυπηρέτηση πελατών θέτοντας νέα στάνταρντ στον τομέα αυτό.

Δήλωση του CEO της Pobuca, κ. Ισίδωρου Σιδερίδη:

«Η αναγνώριση από το ΕΙΕΠ στην Εξυπηρέτηση Πελατών είναι μια επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης που επιδεικνύει η ομάδα μας καθημερινά. Το Pobuca Experience Cloud δεν είναι απλά ένα εργαλείο, αλλά η απόδειξη της δέσμευσής μας προς την εξέλιξη στην Εμπειρία των Πελατών. Ευχαριστούμε τον ΕΙΕΠ για αυτή την τιμητική διάκριση και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το έργο μας, υποστηρίζοντας εταιρείες όπως η Volton στην πορεία τους προς την αριστεία».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις