Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Η λαμπερή απονομή των Startupper Awards 2023 στο νέο επεισόδιο!

Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας και τεχνολογίας, καθώς και αποκλειστικές δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της απονομής στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL

O τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» έρχεται αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL με ένα επεισόδιο διαφορετικό από τα άλλα! Πιο συγκεκριμένα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε όλα όσα συνέβησαν στη μαγική απονομή των Startupper Awards 2023, των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας και τεχνολογίας, τα οποία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρας 27 Νοεμβρίου.

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε αποκλειστικά πλάνα από τη μαγική τελετή της απονομής, κατά τη διάρκεια της οποίας έδωσαν το «παρών» σπουδαίες προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας και αναδείχθηκαν οι κορυφαίες Startups της χρονιάς, όπως αυτές επιλέχθηκαν από τους έμπειρους συντάκτες της ομάδας του Startupper, οι οποίοι ξεχώρισαν τους καλύτερους των καλύτερων σε 21 κατηγορίες.

Ειδικότερα, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η Ειδική Γραμματέας ΕΣΠΑ, Νίκη Δανδόλου, ο βουλευτής Β‘ Πειραιά, Γιώργος Βρεττάκος, ο επικεφαλής του ΕΚΟΜΕ, Λεωνίδας Χριστόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων, Δρ. Χάρης Λαμπρόπουλος, ο CEO της Aldemar Resorts, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και η Senior Advisor του ΣΕΒ, Αμαλία Γκουνέλα.

Μεγάλη νικήτρια των Startupper Awards 2023 ανακηρύχθηκε η Safesize, η οποία κέρδισε τον τίτλο της “Startup of the year“. Συγχρόνως, ο τίτλος του “Top Deal” πήγε στη FlexCar, ενώ “Rising Startup” αναδείχθηκε το My Roomie.

Την εκδήλωση συντόνισε ο εκδότης του Startupper Mag και παρουσιαστής του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ», Γιάννης Διονάτος, μαζί με τον Διευθυντή Σύνταξης της Emea Media, Γιάννη Μάρκουλα.

Τα Startupper Awards, αυτή η μοναδική στο είδος της διοργάνωση βραβείων, επέστρεψε δυναμικά για να τιμήσει και να αναδείξει τις Startups και τους νέους επιχειρηματίες που έχουν κάνει σημαντική πρόοδο στον τομέα τους. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από το Startupper.gr, το Startupper MAG, την τηλεοπτική εκπομπή ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ και όλα τα Μέσα της Emea Media, των πρώτων που πίστεψαν όσο κανένας άλλος στη χώρα στη δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας και όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουν να σας ενημερώνουν για τις τελευταίες εξελίξεις από την πρώτη γραμμή της τεχνολογικής επικαιρότητας.

Η διοργάνωση ξεκίνησε το 2016 και με την εξαίρεση των χρόνων της πανδημίας, από τότε, έχει βραβεύσει τις σημαντικότερες Startups οι οποίες έχουν σηκώσει ψηλά τη σημαία της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο λοιπόν του νέου επεισοδίου του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» θα έχουμε την ευκαιρία να «ζήσουμε» την απόλυτη γιορτή της γιορτή της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, να γνωρίσουμε τους 21 μεγάλους νικητές των Startupper Awards 2023, καθώς και να δούμε αποκλειστικές δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές των βραβείων.

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις