Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

CES 2024: Η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει τον εικονικό βοηθό MBUX με AI

Η νέα εξέλιξη του εικονικού βοηθού MBUX αναβαθμίζει την σχέση του οδηγού με το αυτοκίνητο και επιτρέπει την ανθρώπινη αλληλεπίδραση

Η CES είναι μια ετήσια εμπορική έκθεση για καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη που διοργανώνεται από την Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (CTA). Διεξάγεται τον Ιανουάριο στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας, στο Winchester. Η εκδήλωση για το 2024 θα πραγματοποιηθεί από τις 9-12 Ιανουαρίου 2024.

Η Mercedes-Benz, συμμετέχει στην CES 2024 και θα παρουσιάσει τον εικονικό βοηθό MBUX με τεχνητή νοημοσύνη. Όπως ανακοινώθηκε από την πολυτελή γερμανική μάρκα η νέα εξέλιξη του εικονικού βοηθού MBUX αναβαθμίζει την σχέση του οδηγού με το αυτοκίνητο και επιτρέπει την ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Στην CES 2024, η Mercedes-Benz θα κάνει προεπισκόπηση του επόμενου μεγάλου βήματος προς την σύνδεση του οδηγού με το αυτοκίνητο.

Η μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στον κόσμο είναι η επιλογή της μάρκας για να παρουσιάσει τον αναβαθμισμένο εικονικό βοηθό MBUX.

Μεταφέρει τον φωνητικό βοηθό «Hey Mercedes» σε μια εντελώς νέα οπτική διάσταση με γραφικά υψηλής ανάλυσης από την Unity. Αυτή η προηγμένη λειτουργία με τεχνητή νοημοσύνη συνδυάζει τα έξυπνα συστήματα του MBUX σε μια ενιαία οντότητα και παρουσιάζει μια νέα δυνατότητα στον οδηγό με φυσική αλληλεπίδραση. Λειτουργώντας με το εσωτερικά αναπτυγμένο Λειτουργικό Σύστημα Mercedes-Benz MB.OS, το MBUX Virtual Assistant αποτελεί το κεφάλαιο πολλών ψηφιακών καινοτομιών που θα παρουσιαστούν τον Ιανουάριο του 2024.

«Η Mercedes-Benz ανακαλύπτει εκ νέου την ψηφιακή εμπειρία των επιβατών αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει ανθρώπινη αλληλεπίδραση με τον έξυπνο εικονικό βοηθό MBUX. Περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ενσυναίσθησης που συγχρονίζονται με το στυλ οδήγησης και τη διάθεσή του οδηγού. Σε συνδυασμό με την εσωτερική μας αρχιτεκτονική MB.OS, αυτή η προσέγγιση θα καθορίσει το μέλλον της ψηφιακής πολυτέλειας.» δήλωσε ο Όλα Καλένιους, Διευθύνων Σύμβουλος, Mercedes-Benz

Η Concept CLA Class θα κάνει την πρεμιέρα της στη Βόρεια Αμερική, στην CES 2024. Βασισμένη στην αρχιτεκτονική πλαισίου MMA (Mercedes Modular Architecture) και στο MB.OS, παρέχει τα βασικά στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου παραγωγής καθώς και της μελλοντικής οικογένειας των τεσσάρων μοντελων, που θα λανσάρει η μάρκα τα επόμενα χρόνια.

Οι επισκέπτες θα πάρουν επίσης μια γεύση από την επόμενη γενιά G-Class που θα διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Επίσης, πρόκειται να παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο. Η Mercedes-Benz έχει δημιουργήσει το περίπτερο της στη Δυτική Αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Λας Βέγκας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις