Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Leading Minds: Προ των πυλών το μεγαλύτερο Συνέδριο Ηγεσίας στην Ελλάδα

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές φιλοδοξία του συνεδρίου είναι η προαγωγή της γνώσης σε θέματα του «επιχειρείν» και η διεύρυνση της αντίληψης στους νέους τομείς που εξερευνά η ανθρωπότητα.

Με την συμμετοχή 300 ομιλητών από την Ελλάδα και από άλλες 8 χώρες πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 20 Φεβρουαρίου το Leading Minds, το μεγαλύτερο συνέδριο-φεστιβάλ Ηγεσίας που έχει διοργανωθεί στην Ελλάδα.

Το συνέδριο, όπως ανακοινώθηκε, θα προβάλλεται διαδικτυακά για 9 ολόκληρες μέρες σε ζωντανή ροή και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους με μια απλή εγγραφή στη σελίδα της διοργάνωσης. Θα είναι διαδραστικό καθώς θα δίνεται η δυνατότητα υποβολής ζωντανών ερωτήσεων στους 300 ομιλητές από την Ελλάδα και ο εξωτερικό που θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις στους κλάδους της ηγεσίας, της επιχειρηματικότητας, της προσωπικής ανάπτυξης, της οικογένειας και της υγείας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, το συνέδριο, με την Generation Y να έχει αναλάβει τον ρόλο του digital transformation partner, θα παρακολουθήσουν περισσότερα από 50.000 άτομα, ενώ σε βάθος εξαμήνου θα ανατρέξουν στις παρουσιάσεις που θα είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο άνω των 200.000 ατόμων. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Φεστιβάλ, θα ακολουθήσουν και άλλες μικρότερες ημερίδες και εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως το CEO’s Day στις 12 Μαρτίου με την συμμετέχει διευθυνόντων σύμβουλων από την χώρα μας που θα μοιραστούν αληθινές ιστορίες έμπνευσης και ηγεσίας.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα διοργάνωσης: https://leadingminds.gr/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις