Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«Πράσινη» διάκριση για την D-Marin

Η εταιρεία κατασκευής premium μαρίνων βραβεύτηκε για τις βιώσιμες τακτικές που έχει υιοθετήσει από την EcoVadis και τοποθετείται στο 30% των κορυφαίων εταιρειών αναψυχής διεθνώς

Διάκριση για τις βιώσιμες πρακτικές της έλαβε η D-Marin.

Δημιουργώντας premium μαρίνες, το ασημένιο βραβείο αξιολόγησης από την EcoVadis έρχεται για να επικυρώσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της D-Marin, τοποθετώντας την στο 30% των κορυφαίων εταιρειών αναψυχής διεθνώς.

Ο δείκτης βιωσιμότητας της D-Marin αυξήθηκε κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2021, μία σημαντική αύξηση που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της D-Marin στην ενσωμάτωση βιώσιμων πρακτικών λειτουργίας και τη μεγάλη πρόοδο του Ομίλου σε θέματα βιωσιμότητας συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.

Στην D-Marin απονεμήθηκε το συγκεκριμένο βραβείο κατόπιν αξιολόγησης των πρακτικών βιωσιμότητας και των δεσμεύσεών της βάσει 21 δεικτών σε τέσσερεις κατηγορίες: το περιβάλλον, τις συνθήκες εργασίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα, την επιχειρηματική ηθική και τις βιώσιμες προμήθειες.

Η D-Marin έχει σχεδιάσει μια ισχυρή στρατηγική Περιβαλλοντικής Κοινωνικής Διακυβέρνησης (ESG) με το όραμα να δημιουργήσει «Βιώσιμες Μαρίνες για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές», καλύπτοντας και τους τέσσερις τομείς στους οποίους αξιολογήθηκε.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το ασημένιο βραβείο από την EcoVadis. Η εστίασή μας στον σχεδιασμό βιώσιμων υπηρεσιών βρίσκεται στο DNA της εταιρίας μας, ενώ η καθημερινή φροντίδα του περιβάλλοντος και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, αποτελεί μέλημα κάθε εργαζομένου της D-Marin. Εργαζόμαστε καθημερινά για την επίτευξη μίας βαθμολογίας που θα μας χαρίσει το χρυσό βραβείο και στοχεύουμε να είμαστε οι καλύτεροι στην εφαρμογή των αρχών βιωσιμότητας στον κλάδο αναψυχής», δήλωσε ο Konrad Tyrajski, Chief Operations Officer της D-Marin.

Η D-Marin δραστηριοποιείται στον τομέα των premium μαρίνων με 16 μαρίνες σε Κροατία, Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Μαυροβούνιο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης και ανάπτυξης μαρινών, εστιάζοντας στον εμπλουτισμό της εμπειρίας yachting για τους πελάτες της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις