Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Διαγωνισμός Crowdhackathon #Ιnsurance 2016 τον Οκτώβριο

Στις 1 και 2 Οκτωβρίου 2016 διοργανώνεται ο διήμερος διαγωνισμός καινοτομίας Crowdhackathon #Ιnsurance 2016 στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων INNOVATHENS. Θέμα του διαγωνισμού είναι η ανάπτυξη εφαρμογών (Minimum Viable Products – MVP) και η επιχειρησιακή καινοτομία στον τομέα της ασφάλισης.  Το  Crowdhackathon #Insurance 2016  διοργανώνεται  από την Crowdpolicy και την Ethosmedia στο πλαίσιο της δράσης ανοικτής καινοτομίας Crowdhackathon.

Στο Crowdhackathon #Insurance 2016 μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική και κοινωνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία μέσα από τον κλάδο των ασφαλειών.

Η νέα γενιά του ελληνικού FinTech στο Crowdhackathon της Εθνικής Τράπεζας

Οι διαγωνιζόμενοι θα σχηματίσουν ομάδες ούτως ώστε να μπορέσουν στο χρονικό πλαίσιο των τριάντα έξι (36) περίπου ωρών που δίνεται να αναπτύξουν την εφαρμογή τους σε βαθμό Minimum Viable Product MVP ή/και επιχειρησιακών λύσεων για τον τομέα της ασφάλισης και των σχετικών υπηρεσιών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις