Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Corp-Up! Εκδήλωση για την συνεργασία Scaleups και μεγάλων εταιρειών στο Λονδίνο

Εκδήλωση με τίτλο « Corpup! Best Practices In ScaleupCorporate Collaboration» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Ιουλίου στην WeWork Devonshire στο Λονδίνο και ώρα 6.30 μ.μ. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την μεγάλη Ιταλική εταιρεία ενέργειας Enel και τον accelerator Mind The Bridge σε συνεργασία με την London & Partners.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες ιδέες αλλά και οι ευκαιρίες στην αλληλεπίδραση και την συνεργασία μεταξύ των Scaleups και των μεγάλων εταιρειώνΣτην εκδήλωση ανώτατα εταιρικά στελέχη θα συζητήσουν για τις καλές πρακτικές συνεργασιών.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν υψηλόβαθμα στελέχη της Enel και 8 ευρωπαϊκών Scaleups που εστιάζουν στους τομείς των ΙοΤ, CleanTech, Energy Efficiency, Smart Homes, Electric Mobility, IoT, Robots/Workforce automation αλλά και στις καινοτομίες στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι: Ernesto Ciorra, Υπεύθυνος Καινοτομίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης της Enel, Tom Yoritaka Global MD CISCO EiR, Janet Coyle της London Partners, Marco Marinucci, Founder και CEO της Mind the Bridge και Christopher Haley, Technology Commercialisation & Innovation Manager της Nesta.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις