Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #36: Κυκλοφορεί με τα Παραπολιτικά

Το εξώφυλλο του Startupper Magazine #36 είναι αφιερωμένο στην ανερχόμενη Startup εταιρεία SafeSize, η οποία σου βρίσκει το ιδανικό παπούτσι μέσω τεχνολογίας, και στην αποκλειστική συνέντευξη του ιδρυτή της, Άγγελου Σταυράκη.

Το τέταρτο Startupper Mag του 2023, το τεύχος #36 του δημοφιλούς περιοδικού, κυκλοφορεί το Σάββατο 22 Απριλίου, με την εφημερίδα Παραπολιτικά και περιέχει -εκτός από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις- πλούσια θεματογραφία σχετικά με την επιχειρηματικότητα των νέων, τις Startups, την καινοτομία και την τεχνολογία.

 

Μη χάσετε σε αυτό το τεύχος:


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Άγγελος Σταυράκης, ιδρυτής και
CEO της Startup SafeSize

Μια λαμπρή ιδέα από την Ελλάδα, μια πρώτη χρηματοδότηση από την Ολλανδία, μια πανέξυπνη «Startup» λύση στο πρόβλημα εύρεσης του σωστού υποδήματος, με σεβασμό παράλληλα στον καταναλωτή και στο περιβάλλον. O Άγγελος Σταυράκης, ιδρυτής και CEO της SafeSize, της Startup εταιρείας η οποία χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία σας βοηθάει να επιλέξετε το ιδανικό για το πόδι σας παπούτσι, παραχωρεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη – εξομολόγηση από καρδιάς στο Startupper Mag και «αποκαλύπτει» τόσο το μυστικό της επιτυχίας του όσο και τα eco-friendly σχέδια της συνεχώς εξελισσόμενης SafeSize για το μέλλον.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Chat GPT, ανοίγοντας το κουτί της -τεχνολογικής- Πανδώρας

Το Chat GPT αντιπροσωπεύει μια σημαντική εξέλιξη στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και της επικοινωνίας ανθρώπου-υπολογιστή. Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί εδώ και μερικούς μήνες κομμάτι της καθημερινότητάς μας, με την ανθρωπότητα να μπαίνει σε έναν δρόμο που δεν έχει επιστροφή. Αν ο δρόμος αυτός την οδηγήσει σε ένα ψηφιακό όνειρο ή σε έναν αληθινό εφιάλτη, θα το κρίνει μόνο ο χρόνος!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Fintech, όταν η ψηφιακή επανάσταση αλλάζει την καθημερινότητα

«Κάρτα, μετρητά ή κινητό» με ρωτάει ευγενικά ο υπάλληλος του αγαπημένου μου καταστήματος καφέ στο κέντρο της πόλης την ώρα που περιμένω να πληρώσω το ρόφημά μου, ένα κατά τ’ άλλα άκρως συνηθισμένο απόγευμα Παρασκευής. «Κινητό» του λέω. «Μα, φυσικά! Ποιος άνθρωπος έχει πλέον πάνω του μετρητά;», μου απαντάει με μία δόση χιούμορ, θυμίζοντάς μου το πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή μας τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την περίοδο της πανδημίας. Και πράγματι, οι ψηφιακές πληρωμές ή το «πλαστικό χρήμα» όπως το λένε διαφορετικά έχει γίνει πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας, από το πώς πληρώνουμε τα ψώνια μας έως τον τρόπο που παραγγέλνουμε κάτι διαδικτυακά.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Σάκης Τανιμανίδης, ο αγαπημένος παρουσιαστής του DragonsDen

Ο αγαπημένος παρουσιαστής αποκαλύπτει αποκλειστικά στο Startupper Mag τα πάντα γύρω από το Dragons’ Den, τις συμφωνίες, τους Dragons, δίνοντας μας ταυτόχρονα μια γεύση για το τι θα δούμε την επόμενη σεζόν. Συγχρόνως συστήνει τον εαυτό του ως επιχειρηματία και μας λέει τι είναι αυτό που τον κάνει να πει το «ναι» σε μία επένδυση, μιλάει για το όραμα πίσω από το Dragons’ Den, το πώς μπορεί να δώσει μια νέα ώθηση στο ελληνικό επιχειρείν, αλλά και για το τι σημαίνει ένα τέτοιο project για τους νέους ανθρώπους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις