Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Egreeno: Καθαριότητα και φροντίδα από 100%, «πράσινα», αγνά και φυσικά υλικά

Τα επιστημονικά σχεδιασμένα premium οικολογικά απορρυπαντικά και καλλυντικά της Egreeno φέρνουν την επανάσταση στον τρόπο που προσεγγίζουμε την οικιακή και την προσωπική μας καθαριότητα

Σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής, μακριά από ρυπογόνες και βλαβερές ουσίες, τα απορρυπαντικά και τα καλλυντικά δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Εμπνευσμένα από την έρευνα, τις αξίες και τα πιστεύω μιας ομάδας επιστημόνων, η σειρά προϊόντων της Egreeno έρχεται για να φέρει την  επανάσταση στον τρόπο που προσεγγίζουμε την οικιακή και την προσωπική μας καθαριότητα.

Από την Αξιούπολη του Κιλκίς, η Egreeno ενσαρκώνει μια καινοτόμα φιλοσοφία στον καθαρισμό και την υγιεινής. Έχοντας ως επίκεντρο των δραστηριοτήτων της την υγεία όλων μας, τα επιστημονικά σχεδιασμένα premium οικολογικά απορρυπαντικά και καλλυντικά της εταιρείας προσφέρουν στους καταναλωτές έναν νέο τρόπο ζωής.

O ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Egreeno, Χρήστος Γκουλέτσας, ο οποίος είναι και ο ίδιος χημικός μηχανικός αποφάσισε να δημιουργήσει την εταιρεία όταν έγινε για πρώτη φορά πατέρας. «Άρχισα να νοιάζομαι για θέματα που μέχρι τότε δεν με ενδιέφεραν, όπως η υγεία του παιδιού μου. Θέλαμε με τη γυναίκα μου, τα καθαριστικά που εμείς και το παιδί μας χρησιμοποιούμε να είναι 100% υγιεινά και ασφαλή», δηλώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Τα προϊόντα της Egreeno περιέχουν ένα καινοτόμα υψηλό ποσοστό φυσικότητας άνω του 97,7%, κάτι που τα καθιστά εξαιρετικά αγνά και ασφαλή. Παράλληλα, είναι δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά, κάτι που τα καθιστά ιδανικά και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Επίσης, είναι vegan και cruelty free, έχοντας λάβει ειδική πιστοποίηση από την PETA.

Egreeno Eco: Αγνά, φυσικά καθαριστικά και καλλυντικά με αιθέρια έλαια και υποαλλεργικά αρώματα

Το προϊόντα της σειράς Egreeno eco προσφέρουν κορυφαία ποιότητα, συνδυάζοντας εξαιρετικά οικολογικές και αγνές, αλλά και ταυτόχρονα, αποτελεσματικές φόρμουλες, με φυσικά λάδια και αιθέρια έλαια από την ελληνική χλωρίδα. Οι συσκευασίες τους ξεχωρίζουν λόγω της υψηλής αισθητικής τους, ενώ τα μπουκάλια φτιάχνονται από ανακυκλωμένο πλαστικό (rPET).

Ακόμα, αξίζει να αναφέρουμε ότι η αλληλεγγύη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρική φιλοσοφίας της  Egreeno, γι’ αυτό και φροντίζει να προσφέρει το 3% των εσόδων της στο Ελληνικό Ορφανοτροφείο στην Τανζανία “TOM”, ενώ πάντα είναι χορηγός σε εθελοντικές και ανθρωπιστικές δράσεις.

Τα ζωάκια-ήρωες της σειράς Egreeno Baby κερδίζουν τι καρδιές των παιδιών

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Φιλιώ το φλαμίνγκο, η Τιτίκα η τίγρης, ο Πελοπίδας το κολιμπρί, ο Βλάσης το βατραχάκι, η Μαίρη η κοτούλα, η Έφη η ελεφαντίνα, ο Μπάμπης το αρκουδάκι και ο Σήφης το λιονταράκι; Είναι όλοι τους τα ζωάκια-ήρωες πάνω στις νέες συσκευασίες της σειράς αγνών βρεφικών απορρυπαντικών & καλλυντικών Egreeno Baby. Κάθε ήρωας έχει την δική του προσωπικότητα και έχει μοναδικό σκοπό του να κάνει την καθημερινότητα καθενός παιδιού, πιο εύκολη και πιο καθαρή!  Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εξοικειωθούν τα παιδιά με  την έννοια της καθαριότητας του σπιτιού τους και της ατομικής τους υγιεινής. Την ίδια ώρα, η αγνή τους σύσταση, χωρίς επιβλαβείς αρωματικές και χημικές ουσίες, φροντίζει, θρέφει και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών.

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Startupper MAG #48

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις