Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δομίνικος Πρίτης (myroomie.gr): Έτσι θα αξιοποιηθούν τα κεφάλαια από το Dragons Den

O άνθρωπος που «κρύβεται» πίσω από το Myroomie.gr μάς αποκαλύπτει τα «παρασκήνια» της παρουσίας του στο Dragons Den λίγο μετά την εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 50.000

Στους μεγάλους νικητές του δεύτερου επεισοδίου του Dragon’s Den ήταν ο ιδρυτής της πρωτότυπης πλατφόρμας εύρεσης συγκατοίκου, MyroomieΔομίνικος Πρίτης, o οποίος ήταν και στο εξώφυλλο του 33ου τεύχους του STARTUPPER MAG.

Το Myroomie η πλατφόρμα που δίνει λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αυτή τη στιγμή που δεν είναι άλλο από την εύρεση κατοικίας, εντυπωσίασε αμέσως τους dragons. Μάλιστα ο Πωλ Ευμορφίδης και ο Λέων Γιοχάη είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι την εφαρμογή, περνώντας από τους αυστηρούς ελέγχους και τις συνεντεύξεις που εξασφαλίζουν στους χρήστες την απόλυτη ασφάλεια στο πλαίσιο της διαδικασίας εύρεσης συγκατοίκου.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο dragons έκατσαν στον καναπέ του πλατό και απάντησαν στις ερωτήσεις του Δομίνικου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι προσωπικότητες τους ταιριάζουν σε σημείο που να μπορεί να τους εξασφαλίσει μια ομαλή συγκατοίκηση.

Ο Δομίνικος Πρίτης ζήτησε 25.000 ευρώ για το 3% της εταιρείας, όμως ο Γιοχάη είδε αμέσως τη δυναμική της πλατφόρμας και έτσι του αντιπρότεινε να δώσει 50.000 ευρώ για το 7.5%, ποσό δηλαδή διπλάσιο από την αρχική πρόταση. Έτσι λοιπόν το Myroomie έκλεισε το καλύτερο deal του επεισοδίου!

Διαβάστε περισσότερα στο EmeaGR.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις