Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τέμπη: Η FREENOW στηρίζει τη μετακίνηση των εθελοντών αιμοδοτών

Η εταιρεία υποστηρίζει την πρωτοβουλία του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας προσφέροντας στους επιβάτες της κουπόνια έως €10 για τη μετακίνησή τους από και προς τα κέντρα αιμοδοσίας

Με αφορμή την τραγωδία που συνέβη αργά το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου στα Τέμπη, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας έχει κινητοποιηθεί για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη περίθαλψη των τραυματιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, η FREENOW εξέφρασε τη συμπαράστασή της σε όλους τους ανθρώπους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

H FREENOW κάλεσε όλους τους πολίτες να συνδράμουν την προσπάθεια του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, προσφέροντας αίμα στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας σε όλη τη χώρα. Αυτές τις ώρες, η εύκολη πρόσβαση στα κέντρα αιμοδοσίας είναι ακόμα πιο σημαντική για τη δημόσια υγεία. Για τον σκοπό αυτό, η FREENOW στηρίζει τη μετακίνηση όλων των ατόμων που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην αιμοδοσία, προσφέροντας σύνολο έως €10 από και προς τα κέντρα αιμοδοσίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (έως €5 ανά διαδρομή). Για την ενεργοποίηση των κουπονιών για τις δύο διαδρομές, οι χρήστες θα χρειαστεί να καταχωρήσουν την ακριβή διεύθυνση του κέντρου αιμοδοσίας που θα επιλέξουν, και τα κουπόνια θα ισχύουν με πληρωμή με κάρτα μέσω app, έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 2 Μαρτίου.

Τα κέντρα αιμοδοσίας για τα οποία απευθύνεται η πρωτοβουλία:

Αθήνα:

Νοσοκομείο Ελπίς, (Δημητσάνας 7, Αθήνα)

1ο Δημοτικό Ιατρείο (Σόλωνος 78, Αθήνα)

2ο Δημοτικό Ιατρείο (Φανοσθένους και Φρειδερίκου Σμιθ, Νέος Κόσμος)

5ο Δημοτικό Ιατρείο (Σαρανταπόρου 4, Πατήσια)

Θεσσαλονίκη:

AXEΠΑ – Παπεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (Κυριακίδη 1, Θεσσαλονίκη)

Η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της FREENOW, υπογραμμίζει: “Θρηνούμε για όλα τα θύματα της τραγικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη και οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, είναι επιτακτικό να συνεισφέρουμε, καθώς υπάρχουν συμπολίτες μας που νοσηλεύονται και έχουν ανάγκες για αίμα. Στη FREENOW ενεργήσαμε συλλογικά και άμεσα για να υποστηρίξουμε την πρωτοβουλία αιμοδοσίας προσφέροντας στους επιβάτες μας κουπόνια από και προς τα κέντρα αιμοδοσίας.”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις