Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Prosperty: Νέες ψηφιακές λύσεις διαχείρισης ακίνητης περιουσίας

Η εταιρεία λανσάρει ένα νέο οικοσύστημα ψηφιακών λύσεων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας για θεσμικούς επενδυτές και Sevicers NPL/REO

Η Prosperty Solutions λανσάρει ένα νέο καινοτόμο οικοσύστημα ψηφιακών λύσεων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένους για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι Θεσμικοί Επενδυτές Ακινήτων και οι Sevicers NPL/REO. Η Prosperty Solutions χρησιμοποιεί τις πλέον καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και λήψεις αποφάσεων με χρήση προηγμένων δεδομένων για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των περιουσιακών στοιχείων και των αποδόσεων των χαρτοφυλακίων.

Η Prosperty ξεκίνησε ως Operator στις αρχές του 2020 και απέκτησε ίδια εμπειρία στην διαχείριση και αγοραπωλησία ακινήτων. Μέσω διαρκών βελτιώσεων, ανέπτυξε αποτελεσματικά πλαίσια λειτουργίας αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, δεδομένων και αναλύσεων για τη δημιουργίας ενός αποτελεσματικού τρόπου διαχείρισης και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας σε μεγάλη κλίμακα. Η Prosperty συνειδητοποίησε ότι οι προκλήσεις ήταν αντίστοιχες και σε ακόμα μεγαλύτερη κλίμακα και για τους Θεσμικούς Επενδυτές Ακινήτων και τους Sevicers NPL/REO REO, οι οποίοι διαχειρίζονται χιλιάδες ακίνητα σε διαφορετικές γεωγραφίες και στάδια ωρίμανσης.

Η Prosperty Solutions δημιουργήθηκε ως η πρώτη ψηφιακή one-stop-shop για Θεσμικούς Επενδυτές Ακινήτων και οι Sevicers NPL/REO, παρέχοντας καινοτόμες ψηφιακές πλατφόρμες, δεδομένα αγοράς, επαγγελματικές υπηρεσίες και επενδυτικές συμβουλές για την απλοποίηση, τον εξορθολογισμό και την επέκταση των δυνατότητων διαχείρισης χαρτοφυλακίων ακινήτων.

Η βασική λύση που προσφέρει η Prosperty Solutions είναι το Prosperty Operating System (OS), η πιο προηγμένη end-to-end Enterprise SaaS Platform για διαχείριση θεσμικών χαρτοφυλακίων ακινήτων. Πρόσθετες τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες της εταιρίας περιλαμβάνουν το Prosperty TechAgent, το Prosperty Servicing, το Prosperty Datalytics, το Prosperty Finance και το Prosperty Smart Investments, όλα σχεδιασμένα για την αυτοματοποίηση και υποστήριξη της εμπειρίας ακινήτων από την ανάλυση δεδομένων, τη διαδικασία χορήγησης ψηφιακών δανείων μέχρι και την εμπορική αξιοποίησης των ακινήτων αυτών.

Ο Αντώνης Μαρκόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος & Συνιδρυτής της Prosperty, δηλώνει, «Αναγνωρίζουμε την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις της διαχείρισης μεγάλων χαρτοφυλακίων ακινήτων και την ανάγκη αξιόπιστων και αποτελεσματικών λύσεων. Βασιζόμενοι στην εκτεταμένη επιχειρησιακή μας εμπειρία, έχουμε αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα προσφέροντας επιπλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας, βοηθώντας στην αποτελεσματικότερη διαχείριση και αξιοποίηση των χαρτοφυλακίων ακινήτων τους».

Η Prosperty Solutions είναι ήδη αξιόπιστος συνεργάτης κορυφαίων διεθνών θεσμικών επενδυτών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και συμβούλων, μεταξύ άλλων η doValue, Pimco, Cepal, Intrum, η ΕΤΕ, η ΕΥ και η EOS, βοηθώντας τους πελάτες να βελτιστοποιήσουν την απόδοση των χαρτοφυλακίων τους και να επιτύχουν μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Prosperty Solutions στη διεύθυνση https://prospertysolutions.com για σχετικές πληροφορίες αναφορικά με τις καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία και τους τρόπους συνεργασίας με τον οργανισμό σας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις