Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Oxygen Pelatologio δίπλα σε όλες τις Startups

Η εταιρεία διαθέτει την ιδανική λύση για τα πρώτα βήματα των νέων επιχειρηματιών, καθώς μπορούν πλέον να αποκτήσουν έκπτωση -80% σε ERP συνδρομή ή Cloud Ταμειακή προφέροντας μια ολοκληρωμένη επιλογή και μια All-in-ONE λύση

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις έρχονται αντιμέτωπες με μία σειρά προκλήσεων κατά την ίδρυσή τους επιδιώκοντας την ομαλή ανάπτυξη και ένταξη στην αγορά. Η Oxygen προσφέρει εξειδικευμένες και σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις, υποστηρίζοντας ενεργά εκατοντάδες Startups καθημερινά.

Το Oxygen Pelatologio διαθέτει την ιδανική λύση για τα πρώτα βήματα των νέων επιχειρηματιών, καθώς μπορούν πλέον να αποκτήσουν έκπτωση -80% σε ERP συνδρομή ή Cloud Ταμειακή προφέροντας μια ολοκληρωμένη επιλογή και μια All-in-ONE λύση.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, ενώ παράλληλα μέσω της cloud πλατφόρμας μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα οικονομικά τους στοιχεία και να επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, με ταχύτητα και ασφάλεια.

Ως Αδειοδοτημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ, η Oxygen παρέχει τη δυνατότητα διασύνδεσης με το myDATA σε πραγματικό χρόνο, για την έκδοση νόμιμων παραστατικών απλοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τις εσωτερικές διαδικασίες κάθε επιχείρησης.

Με τη δυνατότητα Δωρεάν Δοκιμής για 30 ημέρες, οι χρήστες μπορούν να εξοικειωθούν με την εφαρμογή και να αξιολογήσουν πώς το Oxygen Pelatologio μπορεί να βελτιώσει την επιχείρησή τους.

Μάθετε περισσότερα για την προσφορά εδώ: -80% σε νέες επιχειρήσεις

Κάνετε δωρεάν εγγραφή και δοκιμή της εφαρμογής για 1 μήνα εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις