Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Σοφία Γαλάτουλα (tbi bank): Το τραπεζικό τοπίο έχει αλλάξει – Στροφή στα ψηφιακά εργαλεία External

Όλα όσα είπε η Head of Projects & Products της tbi bank Ελλάδος στο πλαίσιο του «FinForum 2023»

Τις μεγάλες προοπτικές των ψηφιακών χρηματοπιστωτικών εργαλείων εξήρε η Σοφία Γαλάτουλα, Head of Projects & Products στην tbi bank Ελλάδος η οποία έδωσε το «παρών» στο «FinForum 2023», το οποίο πραγματοποιείται στην Αθήνα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Σε συζήτηση με τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Μαλλά, η κυρία Γαλάτουλα παρατήρησε ότι το τραπεζικό τοπίο έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με την πανδημία να λειτουργεί ως game changer. «Οι καταναλωτές επιλέγουν ολοένα και περισσότερο τα ψηφιακά κανάλια».

Αυτό ακριβώς, όπως πρόσθεσε, αποτελεί και το μεγάλο πλεονέκτημα της tbi, η οποία δραστηριοποιείται μέσω των ψηφιακών εργαλείων. Υποστήριξε δε, ότι τα προϊόντα της τράπεζας αφορούν κυρίως τα καταναλωτικά δάνεια και την υπηρεσία BNPL, δηλαδή το «Βuy Now, Pay Later« (Αγόρασε Τώρα, Πλήρωσε Μετά).  «Οι υπηρεσίας μας βρίσκονται τόσο στα ψηφιακά κανάλια, όσο και στα φυσικά καταστήματα», διευκρίνισε, γνωστοποιώντας τη συνεργασία με 3.000 επιχειρήσεις και 300 e-shop. «Είμαστε πιο δυνατοί στο e-commerce. Ο τρόπος που δημιουργούμε τα προϊόντα είναι προσιτός για όλους», σχολίασε, επίσης.

«Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη επιλογή των πελατών την στιγμή που θα πληρώνουν. Θέλουμε να κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών, να δίνουμε την κατάλληλη επιλογή. Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο customer journey» επεσήμανε, μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή, υπογράμμισε ότι «θέλουμε να δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις με ταχύτητα». «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δίνουμε χρηματοδότηση, αλλά οι πελάτες να μην αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αποπληρωμή. Δίνουμε εξατομικευμένες προτάσεις ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν και έτσι, χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης» κατέληξε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις