Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Athlenda στις Top 10 Startups του Pirate Summit

Μια ακόμη επιτυχία σημείωσε η athlenda του Λάζαρου Παπαδόπουλου. H ομάδα του athlenda ψηφίστηκε από το επενδυτικό ακροατήριο στις ΤΟP 10 επιχειρηματικές ιδέες, στο Pirate Summit της Κολωνίας.

Το φετινό Pirate Summit πραγματοποιήθηκε στις 6-7 Σεπτεμβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας με τη συμμετοχή πάνω από 70 ομάδων από χώρες απ’όλο τον κόσμο.  Ο ελληνικός τελικός του Pirate Summit Athens πραγματοποιήθηκε στο The Cube τον Αύγουστο.

Το Pirate Summit έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία ραντεβού διεθνών startups με ένα επίλεκτο επενδυτικό κοινό angel investors και VCs παγκόσμιας κλίμακας.  Στο φετινό Pirate Summit συμμετείχαν 250 ενεργοί επενδυτές. Το athlenda, με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, κατάφερε, στα 180 δευτερόλεπτα του pitching deck, να πείσει την κριτική επιτροπή των επενδυτών για την καινοτομία του και το επιχειρηματικό του πλάνο.

Το athlenda είναι μία πλατφόρμα που βοηθάει τους talents hunters των σπορ – agents, scouts, προπονητές, ομάδες, αμερικανικά πανεπιστήμια – να εντοπίσουν ταλαντούχους αθλητές και αθλήτριες και να τους προσφέρουν έτσι μία ευκαιρία στο αθλητικό τους μέλλον. Στο “sprint” ενός 6μήνου που βρίσκεται στον αέρα, το athlenda παρουσιάζει ήδη είναι εκπληκτικό μείγμα πολλών χιλιάδων αθλητικών προφίλ. Ολοένα και περισσότεροι αθλητές, χρησιμοποιούν τα εργαλεία του athlenda για να αναδείξουν τις ικανότητες τους και να επικοινωνήσουν με scouts και προπονητές, προκειμένου να διεκδικήσουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Εκτός από την athlenda, οι υπόλοιπες 9 ομάδες που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό είναι οι: LeanIX Gmbh (Γερμανία), Reparando (Γερμανία), Replex.io (Γερμανία), OrgaMime (Λουξεμβούργο), Fatmap (Μεγάλη Βρετανία), mobileJob.com (Γερμανία), iWaboo (ΗΠΑ), DroneGrid (Βέλγιο), OpenBack.com (Ιρλανδία).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις